noodles volos banner

Θησέας-ΑΕ Διμηνίου 3-4

 

Σούπερ ματς με επτά γκολ στο γήπεδο των Κάτω Λεχωνίων και την ΑΕ Διμηνίου να πανηγυρίζει την πρόκριση στην παράταση. Η κανονική διάρκεια έληξε 2-2 με τον Θησέα να γυρνάει το ματς από 0-2 με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο! Η ΑΕ Διμηνίου μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πριν συμπληρωθεί το ημίωρο, προηγήθηκε 0-2 χάρη σε γκολ του Τανάγια στο 20' με εκτέλεση πέναλτι (που κέρδισε ο Τσουκάλης από τον Μούτο) και τέρμα του Μαυρίδη στο 28' με μακρινό σουτ. Μάλιστα, στο 70ό λεπτό έχασε την ευκαιρία για τρίτο γκολ καθώς ο Νούσιας είχε δοκάρι. Ο Θησέας μείωσε στο 85' με τον Παλάση και πέτυχε την ισοφάριση στο 91ο λεπτό με σουτ του Δανιλόπουλου. Οι “πράσινοι” αναζήτησαν άλλη μία επική ανατροπή. Όμως η ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου αιφνιδίασε με δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο πεντάλεπτο της παράτασης. Και τα δύο με κεφαλιές: στο 92ο λεπτό από τον Φαρασόπουλο ύστερα από φάουλ του Τανάγια και στο 95ο λεπτό από τον Σατελιάν, που σήμερα έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΔ. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 101ο λεπτό με τον Παπαίωάννου και πίεσαν για την ισοφάριση δίχως να τα καταφέρουν. Σουτ των Κόκκα, Ρενάτο έφυγαν άουτ, όπως και κεφαλιά του Παπαϊωάννου, ενώ από πλευράς Διμηνίου, σε αντεπίθεση, ο Σαμαράς πάσαρε στον Αξιώτη που έχασε γκολ από αυτά που δεν χάνονται... αστόχησε σε άδεια εστία. Τέλος, να αναφέρουμε ότι η ΑΕΔ υποδέχεται στον ημιτελικό τον ΓΣ Αλμυρού.

Συνθέσεις:
Θησέας: Κουτσιρίμπας (20' λ.τρ. Χαλαστάρας), Καράτσαλος, Κατσιώτης, Μούτος, Σ. Οικονόμου, Σούδης (35' Ρενάτο), Δανιλόπουλος, Λιάρος, Παπαϊωάννου, Κόκκας, Αγγελής (60' Παλάσης).
ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Ταμπακόπουλος, Αναστασίου (46' Αποστολίδης), Μοράλες, Τανάγιας, Φαρασόπουλος, Σαμαράς, Μαυρίδης, Ανατολής (75' Σατελιάν), Τσουκάλης (70' Αξιώτης), Νούσιας.

 

 

 

Last modified onWednesday, 08 October 2014 20:11