noodles volos banner

Πρωτεσίλαος-Μακρινίτσα 2-1

Γκολ πρόκρισης από τον σκόρερ Μαρικλέν Γκολ πρόκρισης από τον σκόρερ Μαρικλέν

Ο Μαρικλέν χάρισε την πρόκριση στον Πρωτεσίλαο με γκολ που σημείωσε στο τελευταίο λεπτό της παράτασης με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η ομάδα του Πτελεού κέρδισε 2-1 (κανονική διάρκεια αγώνα 1-1) και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση όπου θα συναντήσει τον Σαρακηνό.

Έγινε δυνατό παιχνίδι στο γήπεδο του Πτελεού. Το 1-0 στο 17ο λεπτό από τον Χρήστο Παναγιώτου με πλασέ και το 1-1 στο 58' με καρφωτή κεφαλιά του Κατσιάκη ύστερα από σέντρα του Αδαμάκου. Το τελικό 2-1 έγινε σε σημείο που οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν, καθώς στο 120ό λεπτό, ο Μαρικλέν σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Ο παίκτης-προπονητής του Πρωτεσιλάου, Μιχάλης Ανδρωνάς ανέφερε ότι η ομάδα του έχασε πολλές ευκαιρίες που ο αντίπαλος τερματοφύλακας εξουδετέρωσε. Συγκεκριμένα, είπε ότι σουτ του Γ. Παναγιώτου απέκρουσε ο Σαραφίδης στο 32' και εξ επαφής κεφαλιά του Κόρκου στο 40' έφυγε άουτ. Στο δεύτερο μέρος, πλασέ του Μαρικλέν στο 53' "έβγαλε" ξανά ο έμπειρος γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, όπως και κεφαλιά του Γ. Παναγιώτου, ενώ στο 90ό λεπτό, ο Σαραφίδης είπε "όχι" σε σκαστή κεφαλιά του Μαρικλέν. Επίσης, ο Ανδρωνάς είχε διαγώνιο σουτ στο 105' που βρήκε σε ετοιμότητα τον πορτιέρε της Μακρινίτσας.

Για τη Μακρινίτσα, σουτ του Αδαμάκου στο 30' απέκρουσε ο Σχουλής, ενώ ζητήθηκε πέναλτι στο δεύτερο μέρος για σπρώξιμο πάνω στον Μπίλο. Και οι τρεις αλλαγές ήταν αναγκαστικές, ενώ ο Μαστακούλης χτύπησε στον αυχένα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να τον εξετάσει γιατρός. Ο πρόεδρος της ΑΕ Μακρινίτσας, Άκης Κανάβας προχώρησε στο magnesiasports στην παρακάτω δήλωση: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το δ.σ. του Πρωτεσιλάου για την άψογη φιλοξενία και να δώσω συγχαρητήρια για τη δίκαιη πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Θέλω όμως να σχολιάσω αρνητικά την παρουσία φιλάθλων κοντά στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα οι οποίοι με προκάλεσαν και να τονίσω προς κάθε κατεύθυνση πως άνθρωποι που πληρώνονται από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, από το "αίμα" των παραγόντων, θα πρέπει να διδάσκουν ήθος και όχι να φανατίζουν ποδοσφαιριστές και φιλάθλους. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το δυνατό ματς με πάθος και ψυχή".

Συνθέσεις:
Πρωτεσίλαος: Σχουλής, Β. Σιαμανίκος, Λεϊμονής, Σαμουρδάνης (103' Ανδρωνάς), Χασιώτης, Κ. Κόρκος (73' Κραβαρίτης), Χριστέλος (55' Μαλλιαρός), Ζαφειρίου, Χρ. Παναγιώτου, Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν.
Μακρινίτσα: Γ. Σαραφίδης, Αρβανίτης (65' λ.τρ. Λαγονίκος), Πουρνάρας (70' λ.τρ. Ξηροφώτος), Ντελάκος, Μυλωνάς, Παπακώστας, Αδαμάκος, Ευγ. Σαραφίδης, Κατσιάκης, Μπίλος, Μαστακούλης (108' λ.τρ. Καρασμάνογλου).

 

 

 

Last modified onWednesday, 08 October 2014 19:40