noodles volos banner

Αγχίαλος-ΓΣ Αλμυρού 2-3

Καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΓΣ Αλμυρού κέρδισε εκτός έδρας 3-2 την Αγχίαλο και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Μεγάλη προσπάθεια από τους γηπεδούχους, μείωσαν στις καθυστερήσεις αλλά είχαν ελάχιστο χρόνο για την ολική ανατρτοπή, πολλές χαμένες ευκαιρίες από πλευράς της ομάδας του Αλμυρού.

Το ματς ξεκίνησε με γκολ. Μόλις στο 4ο λεπτό, κακό σουτ του Χειλά μετατράπηκε σε πάσα για τον αμαρκάριστο Βούλγαρη που από κοντινή απόσταση και χωρίς να μαρκάρεται, πλάσαρε εύστοχα για το 0-1. Η απάντηση από πλευράς Αγχιάλου ήταν γρήγορη. Στο 13', ο Φούκης έβγαλε καταπληκτική σέντρα και ο Στατήρας με πλασέ στην κίνηση ισοφάρισε.
Οι γηπεδούχοι λίγο αργότερα είχαν καλή στιγμή όταν ο Βέτσικας εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση και ο Μάνος έκανε ωραία απόκρουση με το ένα χέρι σε κόρνερ. Στο 28' ήταν η σειρά του αντιπάλου τερματοφύλακα, Καραγιώργου να ενεργήσει σωστά σε σουτ του Ράπτη, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με 1-2 μιας και ένα λεπτό πριν τη λήξη του, ο Δανόπουλος με καλοζυγισμένο σουτ από το ημικύκλιο, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας. Ο παίκτης του Αλμυρού δεν πανηγύρισε το γκολ καθώς προέρχεται από την πόλη της Ν. Αγχιάλου και μέχρι το καλοκαίρι αγωνίζονταν στην ομάδα της Αγχιάλου.
Στο δεύτερο μέρος, ο ΓΣΑ ήταν πολύ ανώτερος κι έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Μέσα σε ένα δεκάλεπτο είχε τέσσερις κλασικές φάσεις για γκολ. Συγκεκριμένα, στο 50ό λεπτό, σουτ του Χειλά απέκρουσε ο Καραγιώργος, στο 55' σουτ του Δανόπουλου κόντραρε και έφθασε στον Χειλά που αμαρκάριστος από ευνοϊκή θέση έστειλε την μπάλα άουτ, στο 57' κεφαλιά του Βούλγαρη, ύστερα από κόρνερ του Χειλά, μπροστά στο τέρμα έφυγε άουτ και στο 60' σουτ του Κρανά από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ήταν άστοχο.
Στο 64ο λεπτό, ο Καραγιώργος βγήκε πολύ μακρυά από την εστία κι έδιωξε με τάκλιν προ του Βούλγαρη, ενώ στη συνέχεια της φάσης, σε ανυπεράσπιστο τέρμα, ο Κρανάς σούταρε σχεδόν από το κέντρο αλλά άουτ. Μετά ήταν η σειρά του Ράπτη να χάσει ευκαιρία και μάλιστα διπλή. Σε τετ-α-τετ νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ και στην επαναφορά σούταρε άουτ. Τελικά, ο ΓΣΑ σκόραρε στο 85ο λεπτό όταν ο Χατζέλας πέρασε ωραία κάθετη πάσα και ο Τσόγκας, ψύχραιμος και δίχως πίεση, πλάσαρε για το 1-3.
Η Αγχίαλος εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των φιλοξενουμένων στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων και μείωσε σε 2-3 με πλασέ του Πατσιαούρα. Μάλιστα στα λιγοστά εναπομείναντα λεπτά, είχε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή που εκτέλεσε ο Μαυρόπουλος. Η μπάλα πέρασε από το τείχος χωρίς να απομακρυνθεί από τους αμυντικούς, αλλά ο Μπούτλας ανακόπηκε πριν σουτάρει και ο διαιτητής Σκουλάς σφύριξε τη λήξη της συνάντησης.

Συνθέσεις:
Αγχίαλος: Καραγιώργος, Μπούτλας, Μαυρόπουλος, Τσαμπήρας, Τσαρδακάς, Βέτσικας (86' Γιαννούχος), Δράγνης, Φούκης, Τσανάκας (66' Πατσιαούρας), Στατήρας, Πιτσάβας (58' Ρούλης).
ΓΣ Αλμυρού: Μάνος, Φαράντος, Κουρτέλης, Κυριάκος, Ακριβούσης, Τσιάτσιος, Βούλγαρης (81' Χολέβας), Ράπτης, Χειλάς (58' Κρανάς), Δανόπουλος (67' Τσόγκας), Χατζέλας.

Last modified onThursday, 09 October 2014 12:21