Logo
Print this page

Σκιάθος-Πρωτεσίλαος 1-2

Ο Πρωτεσίλαος κέρδισε 2-1 στη Σκιάθο την τοπική ομάδα και πέρασε στη β' φάση του θεσμού, κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη για πολλούς που δεν περίμεναν το απότελεσμα αυτό. Το διπλό χάρηκαν και οι άνθρωποι του Μαγνησιακού, που είναι ο προσεχής αντίπαλος για το σύλλογο του Πτελεού και δεν θα μπουν στα έξοδα ενός επιπλέον ταξιδιού στη Σκιάθο! Από την άλλη οι νησιώτες απώλεσαν την ευκαιρία να κάνουν κάτι καλό στη διοργάνωση τη φετινή περίοδο μιας και η κλήρωση τους είχε φέρει γηπεδούχους μέχρι τον ημιτελικό!

Στο 5ο λεπτό, ο Πρωτεσίλαος είχε δοκάρι με τον Χρ. Παναγιώτου σε φάση τετ-α-τετ και στο 15' έγινε το 0-1 με πλασέ του Νίκου Κόρκου. Στο 20' ξανά ο Παναγιώτου έχασε ευκαιρία καθώς το σουτ από το ύψος του πέναλτι απέκρουσε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, για να ισοφαρίσει η Σκιάθος στο 30' με τον Ζάνη, ύστερα από σέντρα του Ν. Μιαρίτη. Το τελικό 1-2 γράφτηκε στο 40' με γκολ του Μαρικλέν που έφυγε στην πλάτη της άμυνας και φάνηκε ψύχραιμος απέναντι από τον Παπάρα, ενώ στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι παρά τις ευκαιρίες που είχαν οι νησιώτες με τους Ν. Μιαρίτη, Σκέμπι, Κουτσογιάννη κασι Ντερβίσι στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Ακόμη, ο παίκτης-προπονητής του Πρωτεσιλάου, Ανδρωνάς είχε λίγο πριν τη λήξη κεφαλιά που έφυγε άουτ.

Η διοίκηση του Πρωτεσιλάου ευχαριστεί την εταιρία Ελισάβετ cruises για τη δωρεάν μετακίνηση των μελών της ομάδος στη Σκιάθο καθώς επίσης και τους φιλάθλους που την ακολούθησαν στο σημερινό αγώνα.

Συνθέσεις:
Σκιάθος: Παπάρας, Τουρναβίτης (46' Σκέμπι), Δ. Μιαρίτης, Κουτσογιάννης, Καλλιακούδας, Γκίνης, Ν. Μιαρίτης (75' Φερετζέλης), Γκάγκας, Αραμπατζής, Ντερβίσι, Ζάνης.
Πρωτεσίλαος: Σχουλής, Κραβαρίτης, Θ. Κόρκος, Σιαμουρδάνης, Β. Χασιώτης, Κ. Κόρκος, Β. Σιαμανίκος (85' Σούσκο), Ανδρωνάς, Χρ. Παναγιώτου (90' Χρ. Στέκας), Ν. Κόρκος (65' Κ. Μαλλιαρός), Μαρικλέν.

Last modified onSunday, 14 September 2014 15:56
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]