noodles volos banner

Αγία Παρασκευή-Δάφνη 3-3 (4-2 στα πέναλτι)

Ο γκολκίπερ Μπράνος έπιασε πέναλτι για την Αγία Παρασκευή Ο γκολκίπερ Μπράνος έπιασε πέναλτι για την Αγία Παρασκευή

 

Στη διαδικασία των πέναλτι πήρε την πρόκριση η Αγία Παρασκευή ύστερα από ένα χορταστικό ματς που στην κανονική διάρκεια και την παράταση έληξε με σκορ 3-3. Η Δάφνη προηγήθηκε 0-2 με γκολ του Τσένα στο 9ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά και Δεμίρη στο 40', με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που η μπάλα πρώτα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν στο 47ο λεπτό με τον Βούκουτο, αλλά η απάντηση από πλευράς Δάφνης ήταν άμεση μιας μια τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Τσένα πάλι βρήκε στόχο, με ψηλοκρεμαστό σουτ αυτή τη φορά, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στους “πράσινους”. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν αρχικά να μειώσουν σε 2-3 με τον Στέλιο Μαλακασιώτη στο 71ο λεπτό και έπειτα να ισοφαρίσουν στο 89ο με τον Μαρμαρινό. Στην παράταση τίποτα δεν άλλαξε παρά μόνο οι αριθμητικές ισορροπίες. Στο 97' ο Χιώτης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κι αποβλήθηκε.

Η σειρά των πέναλτι:
Τσαντόπουλος (1-0)
Αβλουγιάρης (απέκρουσε ο Μπράνος)
Μαλακασιώτης (2-0)
Τσάτσος (γκολ, 2-1)
Σιγάλας (αστόχησε)
Γιούργας (δοκάρι)
Παντελόγλου (3-1)
Δεμίρης (γκολ, 3-2)
Πολύζος (γκολ, 4-2)

Συνθέσεις:
Αγία Παρασκευή: Μπράνος, Τσιγκλιφής (46' Π. Μαγγασιανός), Ν. Μαγγασιανός, Παντελόγλου, Σιγάλας, Μουλιός, Στ. Μαλακασιώτης, Γάκιας, (58' Τσαντόπουλος), Βούκωτος, Μαρμαρινός, Σταματίου (46' λ.τρ. Πολύζος).
Δάφνη: Μπαρτζώκας, Χιώτης, Παπαστεργίου (91' Φιλοσόγλου), Αβλουγιάρης, Τσάτσος, Γιούργας, Τσένα, Παπαδόπουλος, Δεμίρης, Ευαγγελός (89' Κούτσικος), Τσιβγιούρας (69' Κουτικλιάς).