noodles volos banner

Πύρασος-Αγ. Παρασκευή 4-0

Φάση από το σημερινό παιχνίδι στη Ν. Αγχίαλο με τους Κωνσταντάκο και Οικονόμου να διεκδικούν την μπάλα Φάση από το σημερινό παιχνίδι στη Ν. Αγχίαλο με τους Κωνσταντάκο και Οικονόμου να διεκδικούν την μπάλα

Εύκολα ο Πύρασος επικράτησε της αξιόμαχης Αγίας Παρασκευής με 4-0, έχοντας "καθαρίσει" την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο και κάνοντας συντήρηση δυνάμεων στην επανάληψη αφού το Σάββατο ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής στο Διμήνι για το πρωτάθλημα. Για αυτό το λόγο άλλωστε, ο Νίκος Χατζηκυριακίδης είχε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Τα δύο πρώτα γκολ σημείωσε ο Γιώργος Κωνσταντάκος, στο 11ο λεπτό με κοντινό σουτ ύστερα από ασταθή απόκρουση αμυνομένου σε κόρνερ του Μίλτου και στο 33ο ύστερα από σέντρα του Πάσιου. Το 3-0 που ήταν και το ωραιότερο γκολ για τους Αγχιαλίτες σημείωσε ο Κολώνης στο 43' με σουτ στην κίνηση από δεξιά με το αριστερό πόδι. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 87' ο Μίλτος με πλασέ από πλάγια θέση.
Όσον αφορά στις υπόλοιπες ευκαιρίες του αγώνα, καταγράψαμε για τον Πύρασο κεφαλιά του Γκάγκα που απέκρουσε ο Δήμου στο 27', καλό μακρινό σουτ του Κολώνη που έφυγε άουτ στο 30' και για την Αγία Παρασκευή κεφαλιά από καλή θέση του Χασιώτη άουτ στο 16', προβολή του νεαρού Παπακώστα στο 82' που έφυγε προς τα πλάγια.

Συνθέσεις:
Πύρασος: Κοντογιάννης, Κυριάκος (68' Γ. Κοντοβάς), Ερ. Βαν ντε Γουίχε, Στεφανής, Γκάγκας (46' Χάνος), Κωνσταντάκος, Δερμιτζάκης (52' λ.τρ. Λιάρος), Τανάγιας, Κολώνης, Πάσιος, Μίλτος.
Αγία Παρασκευή: Δήμου, Χασιώτης, Αγραφιώτης, Παντελόγλου, Σιγάλας, Ζάχαρης (80' Τσιγκλιφής), Περεντίδης (46' Σταματίου), Οικονόμου, Γιάτσος (66' Παπακώστας), Φ. Μαλακασιώτης, Μαγγασιανός