noodles volos banner

Ανανεωμένος με ...καινούργια 18άδα ο Πανιώνιος Νέας Ιωνίας

Τσομπανόπουλος,, Μοσχούδης, Νικούδης, νέα πρόσωπα στον Πανιώνιο Τσομπανόπουλος,, Μοσχούδης, Νικούδης, νέα πρόσωπα στον Πανιώνιο

Ριζική ανανέωση στον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας καθώς μόλις επτά παίκτες θα συνεχίσουν από την περασμένη σεζόν, ενώ έγιναν 18 μεταγραφές. Η κυανέρυθρη ομάδα, που συνεχίζει με τον Σπύρο Φώτου στην τεχνική της ηγεσία, θα παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΘ πλήρως ανανεωμένη. Αποκτήθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Φώτου Γιάννης μπακ από Δάφνη, Νικούδης Νίκος μπακ από ΑΕ Διμηνίου, Παπαπορφυρίου Κώστας σέντερ μπακ από Δάφνη, Ατζούρης Αποστόλης σέντερ φορ από Δάφνη, Φώτου Βασίλης σέντερ φορ από Ακρόπολη, Μοσχούδης Παναγιώτης χαφ από Τοξότη, Παπασακελλαρίου Ανδρέας τερματοφύλακας από Άρη, Φιλιππαίος Γιώργος χαφ από Αστέρα, Τάμπας Γιώργος χαφ από Ακρόπολη, Καγιάννης Αντώνης τερματοφύλακας από Άρη, Αρβανίτης χαφ από Μοσχάτο, Κολοκοτρώνης Θύμιος σέντερ μπακ από Χλόη, Καραγιώργος επιθετικός από Άρη Μελ., Θόδωρος Τσομπανόπουλος σέντερρ φορ από Δάφνη, Γούσιας Κώστας αμυντικός από Πηλέα, Καραχάλιος Γιώργος επιθετικός από Ηρακλή, ενώ πρώτο δελτίο έβγαλαν οι Κορφάνας Αθανάσιος και Βαλκανιώτης Λεωνίδας.
Από το περσινό ρόστερ παραμένουν οι Γκριναφίδης, Καντερές, Γεωργαλής, Καραμανιώλας, Θεοδώρου, Καραγιάννης, Δ. Φώτου. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 12 Αυγούστου και τα τέσσερα κλεισμένα φιλικά είναι όλα εκτός έδρας, στις 31/8 με τον Άνθιμο Γαζή, στις 4/9 με την Ακρόπολη, στις 7/9 με την ΑΕ Διμηνίου και στις 11/9 με τον Αετό Κερασιάς.

Last modified onMonday, 05 August 2013 14:00