noodles volos banner

Μιχάλης Ανδρωνάς: "Στόχος μου να στείλω παίκτες στις επαγγελματικές κατηγορίες"

Τρία συνεχόμενα χρόνια έχει στον πάγκο του Άθλου Αλμυρού ο Μιχάλης Ανδρωνάς. Ο νεαρός κόουτς δουλεύει ακατάπαυστα με νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν... φοβάται να τους δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΘ και να δείξουν το ταλέντο τους. Με δηλώσεις του στο magnesiasports.gr o κ. Ανδρωνάς μίλησε για τους φετινούς στόχους της ομάδας για τον τρόπο που θα κινηθεί για την συγκρότηση του ρόστερ αλλά και τι ακριβώς θέλει να πετύχει με τα νεαρά παιδιά τα οποία θέλει να αναδείξει. 

 

"Βρίσκομαι στον πάγκο του συλλόγου για 3 συνεχόμενα χρόνια. Στόχος μου είναι του χρόνου τέτοιο καιρό, να έχουμε περιπτώσεις παικτών που θα προωθηθούν σε επαγγελματικές κατηγορίες, όπως αυτή του Χρήστου Πλασταρά ο οποίος βρίσκεται αυτή την στιγμή, στην ομάδα νέων του Ατρόμητου. Στην ομάδα, πρόκειται να προωθηθούν παίκτες από την κ-99 ακαδημία, πράγμα που σημαίνει πως θα πέσει ο μέσος όρος ηλικίας. Παράλληλα, ανάλογα με το πως θα κυλήσει η προετοιμασία, θα κινηθούμε για την απόκτηση δύο έμπειρων παικτών έως 27 ετών θα πορευθούμε στο φετινό πρωτάθλημα".  

Την Δευτέρα η "πρώτη"

Την Δευτέρα στις 8:30 π.μ στις εγκαταστάσεις του Άθλου θα γίνει η πρώτη συνάντηση της ομάδας για την νέα σεζόν. Η διοίκηση του συλλόγου θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές για τους στόχους της ομάδας, ενώ θα δοθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας και ο ρουχισμός. 

Τα φιλικά παιχνίδια

18/8 Τουρνουά στο Αχίλλειο, 21/8 Δήμητρα Ευξεινούπολης, 25/8 Αχιλλέας Αχιλλείου, 28/8 Πρωτεσίλαος, 1/9 Αγχίαλος, 4/9 Αίας Σούρπης, 8/9 Αργοναύτες.

Last modified onSaturday, 03 August 2013 10:58