Error
  • JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /var/www/vhosts/magnesiasports.gr/archive.magnesiasports.gr/images/53279
Notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/53279
noodles volos banner

Το αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό φωτορεπορτάζ από το Δήμητρα-Αγ. Άννα

Ο Θανάσης Σιαμουρδάνης της Δήμητρας πανηγύρισε με την ενός έτους κόρη του και τη σύζυγό του Ο Θανάσης Σιαμουρδάνης της Δήμητρας πανηγύρισε με την ενός έτους κόρη του και τη σύζυγό του

Μπορεί ο αγώνας της Δήμητρας και της Αγίας Άννας στο ΕΑΚ του Βόλου για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή της Β’ ΕΠΣΘ να μην ήταν και ο καλύτερος ποιοτικά, αλλά πραγματικά έσπασε καρδιές, καθώς ο τίτλος κρίθηκε στα πέναλτι, με τη Δήμητρα να είναι πιο τυχερή και πιο ικανή και να παίρνει τη νίκη με συνολικό σκορ 4-3 (3-2 στα πέναλτι).

Αμέσως μετά έγινε η απονομή τριών κυπέλλων, καθώς δόθηκε στην κάθε ομάδα κύπελλο για το πρωτάθλημα που κατέκτησε σε πρώτο και δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ, αλλά και στη Δήμητρα το Κύπελλο του υπερπρωταθλητή.

Οι παίκτες της Δήμητρας το χάρηκαν με την καρδιά τους, φωνάζοντας το σύνθημα «Forza Δημητράρα Κύπελλο», ενώ τα πιο ωραία στιγμιότυπα έδωσαν ο προπονητής των νικητών, Μιχάλης Ανδρωνάς, και ο κεντρικός αμυντικός Θανάσης Σιαμουρδάνης, που φωτογραφήθηκαν με τις συζύγους τους και τις κόρες τους Ξενιά και Ολυμπία, στην οποία το μετάλλιο που φόρεσε ο μπαμπάς της ήταν λίγο μικρότερο απ’ αυτήν.

Δείτε στην παρακάτω Image gallery το πλούσιο αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό φωτορεπορτάζ του Magnesiasports…

Last modified onMonday, 28 May 2018 15:42

Image Gallery

{gallery}53279{/gallery}