noodles volos banner

Καταγγέλλει ΕΠΣΘ ο Γαρμπής και σκέφτεται αποχή του Εθνικού

Θύματα αρνητικής έκπληξης έπεσαν οι ιθύνοντες του Εθνικού Βόλου, όταν λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης της ομάδας τους κόντρα στην ΑΕ 2002, εκτός έδρας, μετέβησαν στο ΕΑΚ, προκειμένου να πάρουν από τα αποδυτήριά τους τα δελτία των ποδοσφαιριστών τους κι είδαν πως η πόρτα είχε παραβιαστεί και πολλά πράγματα είχαν κλαπεί!

Συγκεκριμένα, έλειπε μεγάλο μέρος του αθλητικού εξοπλισμού, ενώ για αρκετή ώρα αγνοούνταν τα δελτία, τα οποία βρέθηκαν λίγο μετά, πεταμένα στην τουαλέτα των αποδυτηρίων. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία, η οποία μετέβη στο σημείο και κατέγραψε το γεγονός, με τους ιθύνοντες του Εθνικού να προβαίνουν σε καταγγελία. Η ώρα περνούσε, με την αποστολή της ομάδας, φυσιολογικά, να μην παρουσιάζεται στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Νηλείας, με τους ανθρώπους της ομάδας του Εθνικού να καταγγέλλουν πως οι διαιτητές της αναμέτρησης, παρά το γεγονός πως ήταν ενήμεροι για το περιστατικό, τους απειλούσαν πως αν δε μεταβούν γρήγορα, εκείνοι κι οι ποδοσφαιριστές τους, στο γήπεδο όπου θα διεξαγόταν ο αγώνας, η ομάδα τους θα μηδενιστεί.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Μάκης Γαρμπής, κατήγγειλε επίσης πως έκανε καθ' όλη τη διάρκεια του συμβάντος τηλεφωνήματα στην ΕΠΣΘ και τους ανθρώπους της, προκειμένου να τους ενημερώσει, τα οποία, όμως, ήταν όλα... αναπάντητα. Τελικώς, ο Εθνικός έφτασε στο γήπεδο στις 16.10, ενώ η ώρα έναρξης του παιχνιδιού ήταν στις 16.00, αγωνίστηκε χωρίς καν να προθερμανθεί κι ηττήθηκε με 8-1. 

To magnesiasports ήρθε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Εθνικού, ο οποίος, ιδιαίτερα εκνευρισμένος με το γεγονός, έκανε τις εξής λιτές δηλώσεις:

«Τι να πούμε για όλα αυτά που έγιναν; Έγινε η κλοπή στα αποδυτήριά μας, τρέχαμε πανικόβλητοί, παίρναμε τηλέφωνα στην ΕΠΣΘ και κανένας δεν το σήκωνε, προκειμένου να τους εξηγήσουμε την κατάσταση. Η πλήρης ανοργανωσιά. Τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί η τύχη του Εθνικού κι αν η ομάδα μας θα "κατέβει" ξανά σε αγώνα του πρωταθλήματος».

Last modified onSaturday, 14 April 2018 23:25