Logo
Print this page

Τίμησαν τον Δ. Παρισάκη για την προσφορά του στη Δήμητρα

Ένα ιδιαίτερο γεγονός έλαβε χώρα στο γήπεδο της Ευξεινούπολης στον αγώνα της Δήμητρας με τη Δάφνη, καθώς λίγο πριν την έναρξή του οι γηπεδούχοι τίμησαν τον τεχνικό της Δάφνης, Δημήτρη Παρισάκη, για την προσφορά του στην ομάδα διά μέσου του αρχηγού τους, Δημήτρη Στεφανή, και του νυν φροντιστή τους και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Βασίλη Τσανή, που είχε αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του κ. Παρισάκη.

Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος προπονητής κάθισε στον πάγκο της Δήμητρας από το 2000 έως το 2003, καταφέρνοντας να κερδίσει την άνοδο από τη Β’ στην Α’ ΕΠΣΘ και να κάνει και δύο καλές πορείες στη μεγαλύτερη τοπική κατηγορία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Δήμητρα, παρότι βρέθηκε να χάνει από το 8’ με σέντρα-σουτ του Μαρέδη, ισοφάρισε στο 18’ με πέναλτι του Αραπίτσα, που δόθηκε για χέρι του Αλιμπάκη (υπήρξαν διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων) , ενώ στο δεύτερο μέρος με τέρματα των Βούλγαρη και Καρατέεβ στο 57’ και το 72’ πήρε τη νίκη με 3-1, που ήταν η 14η σε 16 ματς για τους πρωτοπόρους του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ Ευξεινουπολίτες.

Η νίκη αφιερώνεται στους Αυγουστίνο Κακλιά και Σέρτζιο Μπαράκου, που την επόμενη Τετάρτη παρουσιάζονται στον στρατό, με την ομάδα τους να τους εύχεται καλή θητεία. 

Last modified onSaturday, 10 March 2018 20:22
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]