Logo
Print this page

Ως θυγατρική του Θησέα θα λειτουργήσει η Δύναμις

Ως θυγατρική του Θησέα θα λειτουργήσει η Δύναμις, που ήταν ανενεργή μετά την περσινή της συνεργασία με την Α.Ε. Διμηνίου. Η ομάδα της Αγριάς θα έχει έτσι τη δυνατότητα να διοχετεύει εκεί τους πολλούς νεαρούς παίκτες που έχει στις υποδομές κι αυτοί να αγωνίζονται στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ, ώστε να γίνουν καλύτεροι και να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Ο Χρήστος Οικονόμου, που θα είναι ο γενικός αρχηγός της ομάδας κι αυτός που αναλαμβάνει ουσιαστικά να «την τρέξει», μίλησε στο Magnesiasports γι’ αυτή τη νέα προσπάθεια:

«Ο Θησέας φέτος αποφάσισε να κάνει πρωταθλητισμό, να κάνει το κάτι παραπάνω. Μπήκε στη διαδικασία να πάρει παίκτες καλούς για την κατηγορία. Έτσι λοιπόν, τα παιδιά που είναι δεύτερες επιλογές και είναι νεαροί ηλικιακά ή κάποια άλλα παιδιά που λόγω δουλειάς έχαναν προπονήσεις, έπρεπε να τα διοχετεύσουμε όλα μαζί κάπου αλλού, τη στιγμή που έχει μεγαλώσει πολύ ο ανταγωνισμός στον Θησέα.

 Ουσιαστικά το γκρουπ ποδοσφαιριστών γεννημένων από το 2001 έως το 2003 που είχαμε στον Θησέα πέρσι στο Μικτό πρωτάθλημα των υποδομών της ΕΠΣΘ, θα το κατεβάσουμε στη Β’  Τοπική με τη Δύναμη, την οποία σκεφτήκαμε να ενεργοποιήσουμε, με κάποιες προσθήκες έμπειρων παικτών, 5-6 τον αριθμό.

Για παράδειγμα ένας απ’ αυτούς είναι ο Σπύρος Μούτος, που θα είναι παίκτης, αλλά και θα βοηθήσει στην καθοδήγηση των νεαρών παικτών λόγω εμπειρίας. Εγώ με τον Σπύρο και τον Αργύρη Δουλά “θα τρέχουμε” την ομάδα μαζί με κάποιους γονείς, οι οποίοι είναι κοντά και μας στηρίζουν.

Εμείς θέλουμε να βάλουμε τα παιδιά να παίξουν πρωτίστως, παιδιά που έχουν κλείσει το 14ο έτος της ηλικίας τους και έχουν δικαίωμα συμμετοχής θέλουμε να τα δώσουμε την ευκαιρία να αγωνιστούν. Εμείς δε θέλουμε να βγούμε πρωταθλητές ή δευτεραθλητές. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, να παίξουν αυτά τα νέα παιδιά όσο μπορούν περισσότερο.

Για το γήπεδο που θα μας στεγάσει, κάναμε μία προσπάθεια να πάμε στα Λεχώνια, επειδή έχουμε και παιδιά από κει, αλλά δεν το καταφέραμε. Επομένως, έδρα μας θα είναι το γήπεδο της Αγριάς».

Να σημειωθεί ότι το κόστος λειτουργίας της Δύναμης θα είναι χαμηλό και δε θα δημιουργηθούν μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις, αφού τα μόνα έξοδα θα είναι για τους διαιτητές, τις μετακινήσεις, τις μπάλες και για ό,τι χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές, όπως τον ιματισμό τους. Παράλληλα, θα συνεχίσει να λειτουργεί και η ακαδημία του Θησέα με τρία-τέσσερα γκρουπ στις ηλικίες 2005-2013 με τον Σπύρο Μούτο προπονητή.

Στη Δύναμη έχει γίνει νέο Δ.Σ. μετά από εκλογές, αφού υπήρξε παραίτηση των προηγούμενων διοικούντων. Νέος πρόεδρος της Δυνάμεως είναι ο Ανδρέας Ζέρβας, αντιπρόεδρος η Αθανασία Λεμονίδου, γενικός αρχηγός ο Χρήστος Οικονόμου, γενική γραμματέας η Βαλασία Μπαλωτή, ταμίας ο Ηλίας Γκόριας, αναπληρωτής γραμματέας ο Ηλίας Κωστούλας, υπεύθυνος ακαδημίας ο Αργύρης Δουλάς, έφοροι υλικού ο Αποστόλης Λιάκος και ο Γιώργος Νασιούλας, ενώ θα υπάρχουν κι άλλα μέλη.  

Η ομάδα θα έχει δύο εμφανίσεις, μία την κλασική κιτρινόμαυρη της Δύναμης, και μία πράσινη, που θα θυμίζει Θησέα, αφού πρέπει να δοθεί το στίγμα ότι αυτή η ομάδα είναι θυγατρική του Θησέα.

Παράλληλα, η Δύναμις δήλωσε συμμετοχή και στο Κύπελλο της ΕΠΣΘ, ενώ έχει ήδη παίξει δύο φιλικά με την Κ16 του Ολυμπιακού Πειραιώς στα Χάνια (ήττα με 5-0) και με τον πρωτοεμφανιζόμενο στη Β’ ΕΠΣΘ Ερμή (νίκη με 5-0), έχοντας ξεκινήσει προετοιμασία από τη Δευτέρα 21 Αυγούστου. 

Last modified onWednesday, 30 August 2017 14:07
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]