noodles volos banner

Ανακοινώθηκε η ίδρυση του Νέου Μαγνησιακού

Θυγατρική ομάδα, που θα αγωνιστεί στη Β' ΕΠΣΘ, θα έχει ο Μαγνησιακός με την ονομασία Νέος Μαγνησιακός, του οποίου η ίδρυση ανακοινώθηκε και επίσημα. Αναλυτικά:

«Ο Αθλητικός Σύλλογος Βόλου “Μαγνησιακός” ανακοινώνει την ίδρυση του  θυγατρικoύ Σωματείου "ΝΕΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ". Η ομάδα του Νέου Μαγνησιακού αποτελεί μία κίνηση της νέας διοίκησης, προκειμένου να δοθεί αγωνιστική διέξοδος στα παιδιά που ολοκληρώνουν την παρουσία τους στα πρωταθλήματα ακαδημιών του νομού μας.

Επιπλέον, πολλά από αυτά τα παιδιά που διαθέτουν ιδιαίτερο ταλέντο κι έχουν διακριθεί στα πρωταθλήματα ακαδημιών, θα μπορούν να συνεχίσουν να προπονούνται σε υψηλά πρότυπα, ώστε να εξελιχθούν, αλλά και να έχουν χρόνο συμμετοχής, αγωνιζόμενα σε κανονικό πρωτάθλημα.

Η νέα φιλοσοφία του οργανισμού ΑΣΒ "Μαγνησιακός" είναι η ανάδειξη ποδοσφαιριστών με ταλέντο μέσω της ακαδημίας μας, με σκοπό τη στελέχωση της ομάδας μας κι εν συνεχεία τη μεταπήδησή τους σε μεγαλύτερα σωματεία (επαγγελματικών κατηγοριών). Επίσης, κύριο μέλημά μας είναι η εκμάθηση ποδοσφαιρικής παιδείας σε όλους τους αγωνιζόμενους αθλητές μας.

Στον Αθλητικό Σύλλογο Βόλου "ΝΕΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ", ιδρυτής είναι ο Κωνσταντίνος Γκουγκουλιάς και το Δ.Σ. αποτελούν οι:

Πρόεδρος: Κανταρτζής Γεώργιος

Αντιπρόεδρος: Καραλής Μπάμπης

Γεν. Γραμματέας: Γιβρόπουλος Γεώργιος

Ταμίας: Ροδίτης Νικόλαος

Μέλος: Φώτου Απόστολος»