noodles volos banner

Νέα διοίκηση στην Α.Ε. 2002, που ανανέωσε με Γ. Καραμίχαλο

Νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Νίκο Βέργο απέκτησε η Α.Ε. 2002 μετά από εκλογές στον σύλλογο. Το νέο Δ.Σ. αποφάσισε την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Καραμίχαλο, ενώ ξεκίνησε τις επαφές με παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ, αλλά και με μεταγραφικούς στόχους.

Η ανακοίνωση της Α.Ε. 2002 έχει ως εξής:

«Την Τετάρτη 5 Ιουλίου βάσει του καταστατικού του συλλόγου μας διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η διαδικασία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς η απερχόμενη διοίκηση μετά τη συζήτηση για τον απολογισμό της τελευταίας διετίας προχώρησε στη διεξαγωγή της ψηφοφορίας.

Άκρως ενθαρρυντική ήταν η παραπάνω από ικανοποιητική προσέλευση της τοπικής κοινωνίας, των τοπικών αρχόντων, των μελών και των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου μας που θέλησαν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, στέλνοντας το μήνυμα ότι θα σταθούν αρωγοί στο νέο αυτό ξεκίνημα.

Τα νεοεκλεγέντα μέλη προχώρησαν άμεσα σε συνεδρίαση για τη σύσταση σώματος , ο οποίο έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος Βέργος Νικόλαος 

Αντιπρόεδρος Βαρδάκης Αλέξανδρος 

Γραμματέας Παρίσης Γεώργιος 

Ταμίας Βέργος Διαμαντής

Β’ αντιπρόεδρος Αγγελής Ευάγγελος 

Γενικός αρχηγός Κορμπας Όθων 

Έφορος Α’ υλικού Μαλας Φίλιππος 

Έφορος Β’ Ακαδημίας Πιλάτος Ευάγγελος 

Έφορος Γ’ γηπέδων Γραμμένος Κωνσταντίνος 

Αναπληρωματικά μέλη 

Α’ Τζοβάρας Απόστολος 

Β’ Στουμποβίκος Κωνσταντίνος 

Στη συνέχεια η νέα διοίκηση και ο πρόεδρος της πραγματοποίησαν την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή Γιώργο Καραμίχαλο, του οποίου η σχέση τόσο με την απερχόμενη διοίκηση όσο και με τους ποδοσφαιριστές ήταν άψογη και το έργο του άκρως επιτυχημένο, κυρίως στην ανάδειξη των νέων ταλέντων του τόπου μας.

Τέλος, ο νέος πρόεδρος Βέργος Νικόλαος έχει ξεκινήσει ήδη σειρά επαφών με τους ποδοσφαιριστές παλιούς, νέους και μελλοντικούς, σε συνεργασία με τον προπονητή μας για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Ευχές για μια ομαλή, τίμια και παραγωγική νέα ποδοσφαιρική χρόνια».

Το Δ.Σ της Α.Ε 2002