noodles volos banner

Πρωταθλητής Β' ΕΠΣΘ ο Μαγνησιακός, 2-1 τον Άνθιμο

Πρωταθλητής Β’ ΕΠΣΘ αναδείχθηκε ο Μαγνησιακός που σε ματς γοήτρου νίκησε τον τυπικά γηπεδούχο Άνθιμο Γαζή με 1-2 στο ΕΑΚ. Οι δύο ομάδες κέρδισαν την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΘ, έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση στους ομίλους τους.

Στο 27’ ο Οικονόμου βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Άνθιμου Γαζή και ο εξερχόμενος λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή Γκούρης θέλησε να διώξει με τα πόδια. Όμως η μπάλα κόντραρε στον Οικονόμου, που ξεπέρασε τον Γκούρη και θα έβγαινε μόνος με την ανυπεράσπιστη εστία, αν ο γκολκήπερ της πηλιορείτικης ομάδας δεν τον ανέτρεπε. Το φάουλ δόθηκε, όπως και η δικαιολογημένη κόκκινη στον Γκούρη, που τα έβαλε με τον εαυτό του και ο προπονητής του Παναγιώτης Κουρούπης προσπαθούσε μάταια να τον ηρεμήσει.

Τερματοφύλακας συνέχισε ο αμυντικός Μυλωνάς, αλλά στο φάουλ που εκτέλεσε απευθείας ο Προβιάς δεν μπόρεσε να κάνει κάτι και είδε την μπάλα να καταλήγει στη δεξιά του γωνία για το 0-1 υπέρ του Μαγνησιακού.

Στο 51’ ο Βίτσος ανέτρεψε τον Τζήμα, που μόλις είχε μπει στην περιοχή και ήταν μόνος του, αλλά ο διαιτητής Καλατζής θεώρησε ότι έπρεπε να βγάλει κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα Βίτσο, με τους ανθρώπους του Γαζή να διαμαρτύρονται για κόκκινη. Ο Βίτσος τελικά έμεινε στο γήπεδο και μάλιστα είχε εύκολο έργο να μπλοκάρει την μπάλα στο κέντρο της εστίας του μετά το … πλασεδάκι του Κουτσουνίδη στην εκτέλεση πέναλτι. Έτσι έμεινε το 0-1. Στο 55' ακυρώθηκε του Δανιλόπουλου γα οφσάιντ υπό τις νέες έντονες διαμαρτυρίες του παρολίγον σκόρερ και των συμπαικτών του

Στο 63' ο Μαγνησιακός με εκπληκτικό τέρμα του Μπάλλα με τεχνικό σουτ με το αριστερό στην απέναντι γωνία από θέση μέσα αριστερά της περιοχής πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, το οποίο και διατήρησε μέχρι το 93’. Τότε, κι ενώ ήδη είχε μείνει με δέκα και ο Μαγνησιακός για αποβολή του Προβιά, ο Άνθιμος Γαζής μείωσε σε 1-2 με τον Κουτσουνίδη (κεφαλιά σε κενή εστία μετά από οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Δανιλόπουλου, που βγήκε στο τετ-α-τετ μετά από φοβερή ατομική προσπάθεια), αλλά ο νικητής δεν άλλαξε και ο Μαγνησιακός πανηγύρισε τον τίτλο γοήτρου του πρωταθλητή της Β’ ΕΠΣΘ.

Last modified onThursday, 01 June 2017 00:28