noodles volos banner

Πανάξια άνοδος για τον Πηλέα, 5-3 τις Μικροθήβες

Πανάξιος νικητής του μπαράζ ανόδου στην Α’ ΕΠΣΘ ανάμεσα στους δευτεραθλητές των δύο ομίλων της Β’ Τοπικής αναδείχθηκε ο Πηλέας, ο οποίος επικράτησε στο ΕΑΚ με 5-3 των Μικροθηβών, ανατρέποντας σκορ 3-1, με το οποίο έχανε στο 35’. Μετά το ματς οι παίκτες του Πηλέα πανηγύρισαν έξαλλα τη μεγάλη επιτυχία, ενώ άνοιξαν και οι απαραίτητες για την περίσταση σαμπάνιες. Θερμό χειροκρότημα και για τον 44χρονο Περικλή Μπαρμπαγεωργόπουλο, όταν έγινε αλλαγή στις αρχές του δευτέρου μέρους από τον Καμπέρη, καθώς έπαιξε στο τελευταίο ματς της καριέρας του.

Στο 20’ με κεφαλιά ο Σκοτεινός στο πίσω δοκάρι μετά από φάουλ από τα δεξιά έκανε το 1-0, ενώ η ισοφάριση για τον Πηλέα ήρθε με αυτογκόλ με … εντυπωσιακή κεφαλιά του Κεπεσίδη στο 24’ μετά από δυνατό αριστερό σουτ του Θάνου, το οποίο είχε πάρει κατεύθυνση προς την εστία.

Οι Μικροθήβες κατόρθωσαν να απαντήσουν δύο φορές, φτάνοντας στο 3-1 χάρη σε νέο τέρμα με προβολή από τη μικρή περιοχή του Σκοτεινού στο 25’ και σε γκολ του Ρεφουγιάτι στο 35’, με σουτ από πλάγια αριστερά, το οποίο «έπνιξε» στην κλειστή του γωνία ο Φηύγας. Το 3-2 του πρώτου μέρους διαμόρφωσε με απευθείας μακρινό φάουλ ο Παπαπορφυρίου, που πήγαινε για σέντρα, αλλά η μπάλα ξεγέλασε τους πάντες και κατέληξε στην αριστερή γωνία του Έρι Λανάι.

Στο δεύτερο μέρος ο Πηλέας κατόρθωσε να ισοφαρίσει πολύ γρήγορα, στο 47’, με τον Θάνο, το σουτ του οποίου αρχικά κόντραρε, αλλά με δεύτερη προσπάθεια με το δεξί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (3-3). Στο 53’ ο Παπαπορφυρίου έχασε για τον Πηλέα τεράστια ευκαιρία, αφού αρχικά στο τετ-α-τετ τον νίκησε ο Έρι Λανάι και στο ριμπάουντ έκανε σουτ, αλλά πριν τη γραμμή έδιωξε σε κόρνερ ο Αποστόλου.

Στο 82’ ο Μπραχιμάι μετά από εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, που ξεκίνησε έξω από την περιοχή, ανατράπηκε στο ύψος της μικρής περιοχής καθαρά από τον Παπανίκο, που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, και το πέναλτι, για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι άνθρωποι των Μικροθηβών, μετέτρεψε σε γκολ ο Παπαπορφυρίου.

Το τελικό 5-3 σημείωσε στις καθυστερήσεις ο Καμπέρης με μακρινό πλασέ σε κενή εστία, έχοντας ξεπεράσει πρώτα τον τερματοφύλακα Έρι Λανάι.

Last modified onSunday, 28 May 2017 22:19