Logo
Print this page

Νικητής ο Πηλέας στο πρώτο μπαράζ, 1-0 την Α.Ε. 2002

Οι παίκτες του Πηλέα πανηγυρίζουν με ιδιαίτερο τρόπο το γκολ που σημείωσαν Οι παίκτες του Πηλέα πανηγυρίζουν με ιδιαίτερο τρόπο το γκολ που σημείωσαν

Νικητής στον αγώνα κατάταξης για τη δεύτερη θέση στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ αναδείχθηκε ο Πηλέας, ο οποίος επικράτησε σε επεισοδιακό ματς στο ΕΑΚ του Βόλου της Α.Ε. 2002 με 1-0 χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Θάνος στο 9’. Αυτό ήταν το πρώτο από τα δύο μπαράζ για τη Β' Τοπική, αφού κατακτώντας τη δεύτερη θέση ο Πηλέας θα μονομαχήσει το επόμενο Σάββατο με τις Μικροθήβες, που ήταν δεύτερη στον άλον όμιλο. 

Η πρώτη καλή φάση του ματς ανήκε στην Α.Ε. 2002 με τον Βερντόβα να πασάρει στον Πολυχρόνου, ο οποίος σούταρε διαγώνια από θέση μέσα αριστερά, αλλά άουτ. Στο επόμενο λεπτό  Πηλέας προηγήθηκε, όταν από φάουλ του Παπαπορφυρίου και κεφαλιά πάσα του Δημόπουλου, που κόντραρε ελαφρώς σε αμυνόμενο, η μπάλα έφτασε στον αφύλακτο στη μικρή περιοχή Θάνο, που με αριστερό πλασέ νίκησε τον Αράπη (1-0). Μάλιστα πανηγύρισε με άλλους συμπαίκτες του, πέφτοντας στα γόνατα και μιμούμενος ένα σκύλο, καθώς έχασε χθες τον δικό του. 

Από κει και πέρα επικράτησε μεγάλος εκνευρισμός και το παιχνίδι έχασε κάθε ποιότητα, με τον διαιτητή Νικόπουλο να μοιράζει εύκολα κίτρινες κάρτες.

Στο 27’ υπό τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Α.Ε. 2002 ακυρώθηκε γκολ του Κιόσια, που βρέθηκε μόνος με τον Φηύγα κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 43’ ο Βερντόβα μπήκε κατά μέτωπο στα αριστερά της περιοχής και από θέση βολής σούταρε. Ωστόσο, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και πέρασε κόρνερ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Πηλέας έφτασε μία ανάσα από το 2-0, όταν το σουτ εντός περιοχής του Θάνου μετά από ωραίο ομαδικό συνδυασμό πήγε στο οριζόντιο δοκάρι, πολύ κοντά στην αριστερή συμβολή.

Στο δεύτερο μέρος ο Πηλέας επέλεξε να αμύνεται αποκλειστικά και δεν περνούσε πλην ελαχίστων εξαιρέσεων το κέντρο, ενώ η Α.Ε. 2002 είχα μία ανούσια υπεροχή και δεν κατόρθωσε να σκοράρει. Στο 64’ και το 69’ έγινε μία πανομοιότυπη φάση, καθώς ο Πολυχρόνου εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλον τον κόσμο και πέρασε κοντά από το δεξί δοκάρι άουτ. Στο 77’ η σέντρα του Γάκια από τα δεξιά στο πίσω δοκάρι είχε στόχο τον Κατσαρό, που σε κενή εστία για λίγο δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή, ενώ στο 82’ από κάθετη του Παρίση ο Γάκιας βρέθηκε αφύλακτος μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Α.Ε. 2002: Αράπης, Βούλγαρης, Κιόσια (46’ Σφέτσος-67’ Φιλίππου), Παπαϊωάννου, Σταθόπουλος, Βέργος, Παρίσης, Γάκιας, Κατσαρός, Πολυχρόνου, Βερντόβα

ΠΗΛΕΑΣ: Φηύγας, Χιούσι, Καναράς, Βαΐτσης, Αλβανόπουλος, Μπιφάνης, Τσουκάλης, Παπαπορφυρίου, Δημόπουλος (21’ λ τρ. Καζάκης-80' Μπάντης), Θάνος, Βαρσαμάς (65’ Τσακίρης)

Last modified onSaturday, 20 May 2017 21:15
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]