noodles volos banner

Σκοράροντας στο 100’ οι Μικροθήβες διπλό στην Ευξεινούπολη

Δεκατρία λεπτά καθυστερήσεων κράτησε ο Νικόπουλος στην Ευξεινούπολη στο ντέρμπι Δήμητρα-Μικροθήβες, λόγω κυρίως του τραυματισμού του Αντωνιάδη, τον οποίον τραυμάτισε κατά λάθος ο Ζιούλης, αναγκάζοντάς τον να πάει στο νοσοκομείο για πέντε ράμματα στο φρύδι, καθώς τον πάτησε στο πρόσωπο. Αυτό συνέβη στο 88’ και αμέσως μετά ο στόπερ της Δήμητρας αποβλήθηκε για εξύβριση, αν και πάλι θα ήταν αμφίβολο αν θα μπορούσε να συνεχίσει.

Σε εκείνο το σημείο το σκορ ήταν 1-0 με γκολ του Κακλιά από το 12’, αλλά στο 95’ και το 100’ ο Ρεφουγιάτι επέτρεψε στην ομάδα του να κάνει την ανατροπή και παράλληλα να πετύχει ένα μεγαλειώδες διπλό. Έτσι η ομάδα του Χρήστου Αναγνώστου έμεινε μόνη δεύτερη με 39 βαθμούς έναντι 43 του πρωτοπόρου Μαγνησιακού.

Το 1-1 έγινε με καταπληκτικό σουτ του Ρεφουγιάτι έξω από τη μεγάλη περιοχή έπειτα από πάσα του Αποστόλου, ενώ το 1-2 ο ίδιος ο παίκτης το έκανε με πλασέ μετά την επαναφορά της μπάλας από κεφαλιά του Ευθυβούλη στο δοκάρι κι ενώ είχε προηγηθεί φάουλ του Διαμαντένια.

Δοκάρι είχε στο 73’ Κολώνης για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θεωρούν ότι η διαιτησία ήταν πολύ κακή και εκνεύρισε και τις δύο ομάδες, επιδιώκοντας το ματς να λήξει ισόπαλο, ενώ διαμαρτύρονται για μη υπόδειξη πέναλτι στο 62’ εις βάρος του Ζιούλη για ανατροπή του από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο σημείο αυτό διαμαρτυρήθηκε και αποβλήθηκε ο προπονητής των Μικροθηβών Χρήστος Αναγνώστου.