noodles volos banner

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για την Αγχίαλο

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Αγχίαλος, που επικράτησε το Σάββατο (18/2) του Αχιλλέα Αχιλλείου με 4-2. Η ομάδα του Γ. Παναγιωτόπουλου ξεκίνησε το σερί της κόντρα στον Ηρακλή Αγ. Θεοδώρων (5-0), το συνέχισε με Νέους Αθλητές Νίκης (0-3), πήρε στα χαρτιά το ματς με τους Αργοναύτες και φυσικά το διπλό από τις Μικροθήβες με 0-2. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 18' με τον Παναγιώτου, άμεση ήταν όμως η απάντηση για την ισοφάριση με πέναλτι που κέρδισε ο Τσάμης και εκτέλεσε ο Μαυρόπουλος στο 23'. 

Στο 28' μετά από ένα δύο του Μαγγιώρου με τον Καραγιώργο, ο δεύτερος μπήκε στην περιοχή και με εύστοχο τελείωμα έκανε το 2-1. Στο 49' ισοφάρισε ο Αχιλλέας με πέναλτι του Παναγιώτου, όμως αρχικά ο Απριγιάν στο 63' μετά από φάουλ του Τσακόγια και στο 72' ο Λάζογλου με ατομική ενέργεια και διασχίζοντας το μισό γήπεδο διαμόρφωσαν το τελικό 4-2.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Δελανδρέας, Λάζογλου (73΄λ.τ. Σίμος), Ρούλης, Μαυρόπουλος, Βέτσικας, Τσακόγιας, Τσέλιος, Απριγιάν (64΄Στεργίου),Τσάμης, Καραγιώργος, Μαγγιώρος (64΄Σγατζής)

Last modified onMonday, 20 February 2017 03:31