noodles volos banner

Έρχονται μεταγραφικές εκπλήξεις για τη Μακρινίτσα

Τη Δάφνη αντιμετωπίζει εκτός έδρας για τον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ το Σάββατο η Μακρινίτσα, η οποία στην πρεμιέρα έμεινε στη λευκή ισοπαλία με τον Τοξότη, έχοντας φανερό άγχος.

Στο στρατόπεδο της πηλειορίτικης ομάδας προετοιμάζονται γι’ αυτό το ματς χωρίς προβλήματα, συνεχίζοντας άπαντες εντατικά την προσπάθειά τους. Πίεση φέτος για άνοδο δεν υπάρχει, αλλά η Μακρινίτσα θέτει τις βάσεις οργανωτικά και διοικητικά, τομείς όπου τα πάντα λειτουργούν άψογα, για τις επόμενες χρονιές.

Ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Κολημήτρας (φωτό) πιστεύει ότι η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις θα βγει σιγά-σιγά και στους αγώνες, ενώ περιμένει και ο ίδιος να ολοκληρωθούν δυο-τρεις μεταγραφές ακόμη που μπορεί να θεωρηθούν εκπλήξεις και αφορούν σε ποδοσφαιριστές εκτός Μαγνησίας. Αυτοί θα προστεθούν στους παίκτες του περσινού κορμού, που έμεινε σε μεγάλο βαθμό αναλλοίωτος, αλλά και στους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν φέτος, όπως τον έμπειρο αμυντικό χαφ Παρίση, που έχει παίξει ανάμεσα σε άλλες ομάδες σε Ολυμπιακό Βόλου και ΑΕ Διμηνίου, τον Καλόγηρο, που έχει περάσει από τους Νέους Αθλητές Νίκης και τον Αστέρα Ριζομύλου, τον Χρυσανθόπουλο που έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕ Διμηνίου και του Σαρακηνού, τον Πολύζο, που παλαιότερα ήταν στην Κ17 της Νίκης, και τον Πρωτούλη, τον τερματοφύλακα που ξεκίνησε από τον Μαγνησιακό. 

Last modified onThursday, 13 October 2016 12:15