noodles volos banner

Αρχή στο βοηθητικό του ΕΑΚ για τον Πανιώνιο (photos)

Η πρώτη ουσιαστικά προπόνηση της νέας σεζόν -μετά τη συγκέντρωση της Τετάρτης στο Βασδέκειο- έγινε την Πέμπτη στο βοηθητικό του ΕΑΚ για τον Πανιώνιο, που θα αγωνιστεί μετά τον υποβιβασμό του στη Β’ ΕΠΣΘ.

Ο προπονητής Νίκος Σκουφογιάννης είδε να δίνουν το παρών 13 παίκτες από το περσινό ρόστερ, δηλαδή οι Νίκος Νικούδης, Χάρης Κωστούλας, Σπύρος Πέτσης, Βασίλης Βαΐτσης, Χάρης Γιαννούχος, Σωτήρης Βασιλάκος, Κώστας Ορφανός, Βαγγέλης Μαστροπαναγιώτης, Γιάννης Κωνσταντέλλος, Ηλίας Γιουρέλης, Γιάννης Καραγιώργος, Γιώργος Τσιλιμάνης, Μάριος Χατζηβασιλείου και τα επτά μεταγραφικά αποκτήματα, δηλαδή οι Χρήστος Κουταντέλιας από τον Ηρακλή, Λεωνίδας Στεργίου από τη Μακρυνίτσα, Γιώργος Κυπτίου από τον Ηρακλή Β., Κλεάνθης Αλεξίου από τον Παγασητικό, Κώστας Παπαπορφυρίου από τον Απόλλωνα Καναλίων, Στάθης Χρόνης από τον Τοξότη και Χρήστος Κικκής από την Αγία Παρασκευή.

Απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Διονύσης Ανγκόλι, Δημήτρης Φώτου, Διονύσης Αρβανίτης, Κώστας και Γιώργος Μπασδάνης, Αβραάμ Μαρούφ και Βασίλης Εμμανουήλ, που ήταν και πέρσι μέλη της ομάδας. 

1metargafika

Οι επτά νέοι του Πανιωνίου: Χρ. Κουταντέλιας, Λ. Στεργίου, Γ. Κυπτίου στην κάτω σειρά από τα αριστερά και στην πάνω Κλ. Αλεξίου (με την κόκκκινη φανέλα), Κ. Παπαπορφυρίου, Στ. Χρόνης και Χρ. Κικκής

 

Ν. Σκουφογιάννης: «Άνοδος με νέους

παίκτες και καλό ποδόσφαιρο»

Σε σύντομη δήλωσή του στο magnesiasports ο τεχνικός Νίκος Σκουφογιάννης ανέφερε: «Ο στόχος με τον οποίον ξεκινάμε είναι η άμεση επάνοδος στην πρώτη τοπική κατηγορία. Γι’ αυτό και οι μεταγραφές που κάναμε κι αυτές που πιθανόν να γίνουν υπηρετούν τον στόχο της ανόδου, που θέλουμε να επιτευχθεί μέσα κυρίως από καλό ποδόσφαιρο και τη μείωση του μέσου όρου ηλικίας. Το πρώτο που κοιτάξαμε για τις μεταγραφές μας είναι οι καλοί χαρακτήρες και το νεαρό της ηλικίας, γιατί αυτό είναι και το νόημα του τοπικού ποδοσφαίρου. Είμαστε μία νεανική ομάδα και επιδιώκουμε μέσα απ’ αυτό να υπάρχει καλό κλίμα μέσα στην ομάδα και καλές σχέσεις των παικτών μεταξύ τους. Περιμένουμε δύο-τρεις απαντήσεις από ποδοσφαιριστές σύντομα, που και πάλι είναι νέοι».

1pani 

Ο προπονητής του Πανιωνίου Ν. Σκουφογιάννης με τον γενικό αρχηγό της ομάδας Κώστα Φώτου

2pani

 

1alekosnikaras

 

Ξεκίνησαν τα βάσανα για τους παίκτες του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας

Last modified onFriday, 19 August 2016 11:27