noodles volos banner

Αγχίαλος-ΓΣ Αλμυρού 1-0

Κοντράστ συναισθημάτων για την Αγχίαλο μέσα σε λίγες ημέρες. Την προηγούμενη εβδομάδα έχασε το ματς στα χαρτιά γιατί δεν είχε παραδώσει στο διαιτητή την κατάσταση υγείας, της αφαιρέθηκαν δύο βαθμοί αλλά σήμερα η ομάδα του Θανάση Μπίλη κέρδισε τους πρωταθλητές και θα παίξει στο μπαράζ παραμονής με αντίπαλο την Αγία Παρασκευή (μετά το δικό της 1-0 και σε συνδυασμό με την ήττα των Μικροθηβών).

Το “χρυσό” γκολ σημείωσε ο Μούσα στο 60ό λεπτό, ύστερα από ασίστ του Καπέσιου. Ο παίκτης που δεν έπαιξε μέχρι τον Φεβρουάριο λόγω ζητήματος με το δελτίο και μετά είχε λίγες συμμετοχές λόγω τραυματισμού, σκόραρε απέναντι στις δύο ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη θέση των ομίλων, κόντρα στον Ηρακλή για το Κύπελλο και τον ΓΣ Αλμυρού σήμερα! Μετά το γκολ, ο Φούκης είχε ευκαιρία με σουτ που απέκρουσε ο Τσιλίγκος και πέρασε κόρνερ λίγο δίπλα από το δοκάρι. Για την ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου που ξεκούρασε βασικούς παίκτες ενόψει των τελικών, ο Κρανάς είχε φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι (10'), τρεις καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο με τους Τσιάτσιο, Κρανά, Αντζούρη και στο δεύτερο φάσεις με Κοντοβά, Κρανά.

Συνθέσεις:
Αγχίαλος: Σοφιανός, Χ. Μπούτλας, Μαυρόπουλος, Απ. Μπούτλας, Μηδειάτης, Τσακόγιας, Τσέλιος (77' Κολώνης), Φούκης, Μούσα (75' Ζητούδης), Καπέσιος (80' Τσαρδακάς), Καραγιώργος.
ΓΣ Αλμυρού: Τσιλίγκος, Ράπτης, Παυλίδης, Ξηρομερίσιος, Φαράντος, Θωμαΐδης, Κρανάς, Τσιάτσιος (53' Κοντοβάς), Αντζούρης (66' Λιόλιος), Μαλισσόβας, Χειλάς (78' Σπύρου).