noodles volos banner

Αγχίαλος-Δήμητρα 0-0

Ισοπαλία χωρίς γκολ που δεν βολεύει ούτε την Αγχίαλο ούτε τη Δήμητρα. Η ομάδα της Ευξεινούπολης είχε διπλή φάση στο 1ο λεπτό όταν από πλάγιο άουτ του Δαμάσκου, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Μπίνα, μετά στο δεξί κάθετο δοκάρι κι από κοντά ο Σιαμέτης σούταρε πάνω στον Ρωμανό. Στο 12ο λεπτό από ωραία προσπάθεια και πάσα του Ζητούδη, ο Καραγιώργος σούταρε στην κίνηση από τη μικρή περιοχή ψηλά άουτ σε μεγάλη ευκαιρία, στο 22' ο Τσαρδακάς είχε κεφαλιά άουτ, ύστερα από φάουλ του Βέτσικα. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο γκολ, πρώτα στο 56' ο Δαμάσκος από το ύψος της μεγάλης περιοχής και λίγο αριστερά, έπιασε σουτ που χτύπησε στην αριστερή κάθετο δοκό και έπειτα στο 60' όταν από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Δαμάσκου, ο Μπίνας, χωρίς να πηδήξει, πήρε κεφαλιά πιο πίσω από το σημείο του πέναλτι, με τον Ρωμανό να έχει άστοχη έξοδο, που έφυγε λίγο άουτ. Για την Αγχίαλο, στο 69' ο Καπέσιος έστρωσε στον Κολώνη ο οποίος από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, μεγάλες ευκαιρίες. Τετ-α-τετ του Χρ. Γκάμπα άουτ στο 80', από ασίστ του Καραγιώργου, σουτ του Τσακόγια απέκρουσε σε κόρνερ ο Σαββίδης δύο λεπτά αργότερα, στο 89' ωραίο σουτ του Ζητούδη έβγλε με τα ακροδάχτυλα ο γκολκίπερ της Δήμητρας σε κόρνερ κι αφού η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στις καθυστερήσεις, ο Κακλιάς σε τετ-α-τετ σούταρε πάνω στον Ρωμανό.

Συνθέσεις:
Αγχίαλος: Ρωμανός, Τσαρδακάς, Μαυρόπουλος, Μηδειάτης, Τσακόγιας, Βέτσικας, Ζητούδης, Τσάμης (46' Μούσα), Καπέσιος (77' Φούκης), Χ. Μπούτλας (68' Κολώνης), Καραγιώργος.
Δήμητρα: Σαββίδης, Τσέργας, Κόκκαλης, Κωτούλας, Βογιατζής, Δαμάσκος, Σιαμέτης, Ποζιόπουλος, Χρ. Γκάμπας, Δ. Γκάμπας (76' Κακλιάς), Μπίνας.