noodles volos banner

Μακρινίτσα-Ένωση Λεχωνίων Νηλέα 1-1

Ισοπαλία στο γήπεδο της Πορταριάς, στα γκολ και τις κόκκινες κάρτες. Η Ένωση Λεχωνίων Νηλέα προηγήθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουβαρά από πλάγια δεξιά θέση στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και η Μακρινίτσα ισοφάρισε στο 58' με τον Δημητρόπουλο. Στο 60' αποβλήθηκε ο Σαραφίδης και στο 85' ο Αϊδινής, με απευθείας κόκκινη και οι δύο. Μάλιστα ο επιθετικός των γηπεδούχων πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια μόλις πέντε λεπτά αφότου είχε περάσει αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο. Η Μακρινίτσα είχε ευκαιρίες, κυρίως στο δεύτερο μέρος με κεφαλιές των Δημητρόπουλου δύο φορές και Σαρακατσάνου, καθώς επίσης τον Κουτσαρνάκη, ενώ για την Ένωση Λεχωνίων Νηλέα, με τον Προίκα να διακρίνεται, ο Σκόνδρας έχασε καλή ευκαιρία από κοντά για να κάνει το 0-2, ο Μεντής σε δύο περιπτώσεις δεν τα κατάφερε σε τετ-α-τετ στο τελευταίο δεκάλεπτο, στην πρώτη αμυντικός του έβαλε την κόντρα και στη δεύτερη απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Το σύνολο του Στάθη Φάλκου πήρε θετικό αποτέλεσμα ύστερα από 12 αγωνιστικές που είχε μόνο ήττες.
Από τη διοίκηση της ΑΕ Μακρινίτσας εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου “Απόλαυση” στη Μακρινίτσα για το τραπέζι στα μέλη της ομάδος την περασμένη Δευτέρα.

Συνθέσεις:
Μακρινίτσα: Κωνσταντίνου, Δαμάσκος (46' Κοντορίζος), Βαρώτας, Μυλωνάς, Σαρακατσάνος, Πουρνάρας, Κανάβας, Κουτσαρνάκης, Δημητρόπουλος, Ντελάκος (55' Σαραφίδης), Μεταξάς (75' Παπακώστας).
Ένωση Λεχωνίων Νηλέα: Προίκας, Αϊδινής, Ντενίς, Ράπτης, Μεντής (82' Ραφτόπουλος), Κολλιός, Ξενάκης (20' Σκόνδρας), Μπικοράρος, Φιλίππου, Κουβαράς, Τζούμας.

Last modified onSaturday, 02 April 2016 18:40