noodles volos banner

ΓΣ Αλμυρού-Αχιλλέας 1-0

Είχε χαμένο πέναλτι, τέσσερα δοκάρια αλλά ο ΓΣ Αλμυρού πήρε την 19η νίκη του με 1-0 κόντρα στον Αχιλλέα Αχιλλείου, με τους φιλοξενούμενους πάντως στο φινάλε να έχουν τη μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Οι πρωταθλητές ίσως υποτίμησαν το σημερινό παιχνίδι και δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, Το γκολ στο 65ο λεπτό με προσωπική ενέργεια και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Κώστας Μαλισσόβας. Τα δοκάρια ο Φαράντος στο 8ο, ο Κοντοβάς στο 30ό και 43ο (το δεύτερο σε φάουλ) και ο Αντζούρης στο 89ο. Ο Κοντοβάς είχε άστοχο πέναλτι -άουτ- στο 80' που κέρδισε ο ίδιος, ενώ ο έμπειρος επιθετικός μαζί με τον Νίκο Βούλγαρη έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Ο Αχιλλέας λίγο έλειψε να “παγώσει” το γήπεδο “Αθ. Ραγάζος” καθώς στο 90ό λεπτό ο Σπανός βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και χρειάστηκε ο Τσιλίγκος να επέμβει για να κρατήσει το μηδέν.

Συνθέσεις:
ΓΣ Αλμυρού: Τσιλίγκος, Φαράντος, Τσιάτσιος, Π. Βούλγαρης (30' λ.τρ. Λιόλιος), Αντζούρης, Θωμαΐδης, Μαλισσόβας, Ν. Βούλγαρης (76' Παυλίδης), Χειλάς (57' Ράπτης), Κοντοβάς, Κρανάς.
Αχιλλέας: Σχουλής, Μαλλιαρός (70' Έρισον), Λάμπος, Γάκας, Τσουκάρας, Τσιοκάρας, Χασιώτης, Μπεζάτης, Τσεκούρας, Ζγουλέτας, Σπανός.