noodles volos banner

Απουσιάζει το μεγάλο παιχνίδι

Πέντε παιχνίδια διεξάγονται το Σάββατο και επτά την Κυριακή στην 19η στροφή της Α' ΕΠΣΘ. Εντός έδρας παίζουν Ηρακλής, Σαρακηνός, εκτός με τον ουραγό η ΑΕ Διμηνίου. Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου 26-27 Μαρτίου.

Στον 1ο όμιλο, ο Ηρακλής υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Αγία Παρασκευή. Με “όπλο” την καλή ψυχολογία, το σερί των οκτώ αγωνιστικών χωρίς να έχει δεχθεί γκολ και το απόλυτο στο Βασδέκειο όπου μετράνε εννιά τρίποντα, οι “κυανόλευκοι” θέλουν να κάνουν άλλο ένα σημαντικό βήμα για την κατάληψη της κορυφής, κόντρα σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο όπως είναι οι “ερυθρόλευκοι” της Αγίας Παρασκευής. Ο Σαρακηνός είναι το φαβορί απέναντι στον Πανιώνιο και θέλει μόνο νίκη για να διατηρηθεί “ζωντανός” για την πρώτη θέση, ενώ η ΑΕ Διμηνίου έχει θεωρητικά εύκολο έργο καθώς αντιμετωπίζει τον Πηλέα. Ο φορμαρισμένος Άρης, μετά τη μεγάλη νίκη της περασμένης αγωνιστικής, θέλει να πετύχει τη δέκατη στο πρωτάθλημα κι αγωνίζεται στη Γατζέα με την ΑΕ 2002 που μετράει οκτώ ήττες στη σειρά. Η Δάφνη φιλοξενεί στο ΕΑΚ τον Μαγνησιακό, σε αγώνα με βαθμολογικό ενδιαφέρον κυρίως για τους φιλοξενούμενους που είναι στο +3 από τους “πράσινους”. Ο Μαγνησιακός έχει τέσσερα ματς να κερδίσει και μάλιστα είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως τα τρία τελευταία, τα έχασε δεχόμενος τέσσερα γκολ! Στη Σκιάθο θα ταξιδέψει ο Θησέας. Οι δύο ομάδες διεκδικούν την τέταρτη θέση του ομίλου, οι νησιώτες έχουν 34 πόντους και οι Αγριώτες 32. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Θησέας ξεκίνησε το πρωτάθλημα αναφορικά με τα εκτός έδρας με δύο λευκές ισοπαλίες σε Διμήνι, Σαρακηνό κι έκτοτε μετράει έξι νίκες στις επτά επόμενες εξόδους. Μάζεψε 20 πόντους μακρυά από την Αγριά (και το ΕΑΚ που χρησιμοποιεί εσχάτως για έδρα) έχοντας πολύ καλό απολογισμό ως φιλοξενούμενος.

Στο 2ο όμιλο, ένα ματς διεξάγεται το Σάββατο, αυτό ανάμεσα στην Αγχίαλο και τον Πρωτεσίλαο, μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με τους “βυσσινοί” να ποντάρουν στην έδρα τους για να πάρουν σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια για παραμονή και τους φιλοξενούμενους να θέλουν τη νίκη καθώς φιλοδοξούν να πιάσουν τη δεύτερη θέση. Πρώτο χρονικά ματς της Κυριακής στη Σκόπελο ανάμεσα στον τοπικό ΑΟΣ και την ΕΜΑ, που παλεύουν να αποφύγουν μια θέση στην τελευταία πεντάδα της κατάταξης. Στους 20 βαθμούς το σύνολο του Γιάννη Γλύκου (που έχει ένα μηδενισμό και -3), στους 23 αυτό του Χρήστου Αναγνώστου. Το απόγευμα, ο ΓΣ Αλμυρού φιλοξενεί τον Αχιλλέα, με 46 πόντους να χωρίζουν τους μονομάχους, η Δήμητρα δεν έχει περιθώρια για απώλεια κόντρα στον Άθλο, ο Διαγόρας θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα της έδρας υποδεχόμενος τους Μυρμιδόνες, ενώ η πιο αμφίρροπη συνάντηση είναι ίσως αυτή που θα γίνει στη Σούρπη. Ο Αίας με επτά νίκες σε εννιά αγώνες στο γήπεδό του υποδέχεται τον Απόλλωνα που είναι η ευχάριστη έκπληξη του ομίλου και έχει έξι θετικά αποτελέσματα (τέσσερις νίκες-δύο ισοπαλίες) σε οκτώ εξόδους.

Last modified onThursday, 24 March 2016 10:09