noodles volos banner

Απόλλων-Αγχίαλος 4-1

Ο Απόλλων κέρδισε 4-1 την Αγχίαλο στο γήπεδο των Καναλίων και έφθασε στους 30 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ο Πέτσης πέτυχε δύο πολύ ωραία γκολ με ατομικές ενέργειες και σουτ, στο 4ο και 82ο λεπτό, ο Τσιουρής με το γνωστό τρόπο, δηλαδή με το κεφάλι είχε κάνει το 2-1 στο 66ο ύστερα από φάουλ του Κόκκαλη και ο Φώτου διαμόρφωσε το τελικό 4-1 με πέναλτι στο 85ο (που κέρδισε ο Πολυχρόνου). Για τους φιλοξενούμενους, η ισοφάριση στο 25ο. Ο Τσακόγιας πήρε την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή της ομάδας του, έκανε φοβερή κούρσα και πέρασε κάθετη πάσα, εκεί που πετάχθηκε ο Ζητούδης, “τσίμπησε” την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα.
Για τον Απόλλωνα, δοκάρι με τον Βασιλείου στο 15' και Κόκκαλη στο 60' (σε φάουλ), ενώ για την Αγχίαλο δοκάρι ο Τσαρδακάς στο 75' (με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Καπέσιου). Ντεμπούτο για το σύνολο του Θανάση Μπίλη έκανε ο 15χρονος Πανανός.

Συνθέσεις:
Απόλλων: Μουράβας, Παπαπορφυρίου (80' Πάντσιος), Πολυχρόνου, Καρπούζας, Φώτου, Ψήφος, Κόκκαλης (75' Παναγιωτάκης), Βασιλείου, Τσιουρής, Πέτσης, Δ. Καλαμίδας (60' Φέιζο). 
Αγχίαλος: Ρωμανός, Τσαρδακάς, Τσάμης (57' Ρούλης), Τσακόγιας, Μηδειάτης, Βέτσικας, Ζητούδης, Χ. Μπούτλας, Καπέσιος, Καραγιώργος (83' Πανανός), Φούκης (72' Κολώνης).