noodles volos banner

Διαγόρας-Αγχίαλος 2-0

Μετά από δύο ισοπαλίες, ο Διαγόρας επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Επιβλήθηκε της Αγχιάλου με 2-0 στο γήπεδο του Στεφανοβικείου σκοράροντας στο πρώτο ημίχρονο όπου η ομάδα του Μιχάλη Βαγγόπουλου έκανε από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις. Το 1-0 στο 25' με κεφαλιά του Γκοντόλου σε πάσα του Γαλογαύρου και το 2-0 μετά από πέντε λεπτά με προσωπική ενέργεια κι αριστερό σουτ του Ρενάτο. Για τον Διαγόρα, σουτ του Κάρρου μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Ρωμανός (18'),μ ενώ σουτ του Ρενάτο πέρασε μόλις άουτ (85'), ενώ η Αγχίαλος είχε δύο καλές στιγμές στην επανάληψη, με τον Χάρη Μπόύτλα να σουτάρει τελείως άστοχα από καλή θέση (66'), σχεδόν στη μικρή περιοχή και τον Καραγιώργο να έχει χλιαρό πλασέ που δεν ανησύχησε τον Βουραζέρη (77').

Συνθέσεις:
Διαγόρας: Βουραζέρης, Λουφόπουλος, Γαλογαύρος, Διπλάρης, Κουντούρης, Σπ. Καραπλιάγκος, Μπόλκας (55' Κ. Καραπλιάγκος), Γιώργης (80' Τριχόπουλος), Κάρρος (70' Καραμανλής), Ρενάτο, Γκοντόλος.
Αγχίαλος: Ρωμανός, Χ. Μπούτλας, Μαυρόπουλος, Μηδειάτης, Απ. Μπούτλας, Τσακόγιας, Βέτσικας (70' Τσαρδακάς), Φούκης (65' Σγατζής), Καραγιώργος, Μούσα (20' λ.τρ. Τσάμης), Καπέσιος.