noodles volos banner

Μακρινίτσα-Άνθιμος Γαζής 1-4

Με τον Σπύρο Δανιλόπουλου να σημειώνει χατ τρικ, ο Άνθιμος Γαζής πέρασε με 4-1 από το γήπεδο της Πορταριάς, σημείωσε την όγδοη νίκη στο πρωτάθλημα κι ανέβηκε τέταρτος. Ο έμπειρος κι αξιόλογος σκόρερ βρήκε δίχτυα στο 5ο (με πλασέ ύστερα από πάσα του Κατσαρού), 8ο (ύστερα από ατομική προσπάθεια με ωραίο τελείωμα) και 65ο λεπτό (με πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα μετά πάσα του Αγγέλη), ενώ ο Ψαθάς έκλεισε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με τέρμα στο 78'. Η Μακρινίτσα είχε μειώσει σε 1-2 στο ημίωρο του πρώτου μέρους με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μεταξά, ενώ στο ξεκίνημα του β' μέρους είχε αρκετές ευκαιρίες με δύο σουτ του Μεταξά, σουτ του Μπίλου και κοντινή κεφαλιά του Ντελάκου σε άδειο τέρμα. Από την άλλη, ο Άνθιμος Γαζής είχε φάσεις σε δύο τετ-α-τετ του Δανιλόπουλου και ένα του Αγγέλη, δύο στο α' 45λεπτο και μία στο β'.

Συνθέσεις:
Μακρινίτσα: Κωνσταντίνου, Βαρώτας, Φράγκος, Δαμάσκος, Σαρακατσάνος, Πουρνάρας, Κανάβας (60' Ντελάκος), Μπίλο (75' Δημητρόπουλος), Σαραφίδης, Μεταξάς, Κωνσταντινίδης (80' Κουτσαρνάκης)
Άνθιμος Γαζής: Γκούρης, Δρακονταϊδής (65' Παρασκευάς), Αλεξίου, Κουτσουνίδης, Μυλωνάς, Περατζάκης (46' Σιδηρόπουλος), Αγγέλης, Λάσκος, Δανιλόπουλος, Κατσαρός, Δημόπουλος (68' Ψαθάς).