noodles volos banner

Αγχίαλος-Άθλος 2-1

Καλύτερη η Αγχίαλος, κέρδισε 2-1 τον Άθλο πιο εύκολα απ' ό,τι δείχνει το τελικό σκορ μιας και η μείωση έγινε στο φινάλε του αγώνα. Ο Ζητούδης στο 9ο λεπτό με ατομική προσπάθεια και πλασέ άνοιξε το σκορ, ο Καραγιώργος με δυνατή προβολή στο 44ο, ύστερα από παράλληλη σέντρα του Τσαρδακά έκανε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90' με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Δάρα.
Η Αγχίαλος είχε αρκετές φάσεις, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Σουτ του Κολώνη στο 25' χτύπησε στο δοκάρι, τετ-α-τετ του Καραγιώργου απέκρουσε ο Μέμος δέκα λεπτά αργότερα, ενώ δύο πολύ καλές ευκαιρίες είχε ο Σγατζής. Στην επανάληψη ο Καραγιώργος είχε την ευκαιρία να πετύχει άλλο ένα τέρμα. Για τον Άθλο, που ανέβασε την απόδοσή του στο β' 45λεπτο, σουτ του Κοντοβά εξουδετέρωσε ο Ρωμανός, ενώ πλασέ του Ξηροκώστα έφυγε λίγο άουτ.

Συνθέσεις:
Αγχίαλος: Ρωμανός, Τσαρδακάς (75' Λάζογλου), Μαυρόπουλος, Τσακόγιας, Μηδειάτης, Τσέλιος, Ζητούδης, Φούκης, Καραγιώργος, Κολώνης (60' Πύλος), Σγατζής (73' Μούσα).
Άθλος: Μέμος, Επίσκοπος, Τσεκρέζης, Δημόπουλος, Κουτρογιάννης, Καραδήμας, Μπιρμπίλης (46' Δάρας), Κοντοβάς, Ξηροκώστας, Νικολάου (65' Δήμας), Μπαζής (80' Νικογιάννης).