noodles volos banner

AE 2002-Δάφνη 3-4

Πολύ ωραίο ματς με επτά γκολ έγινε στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Νηλείας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, ισοφαρίστηκαν, πήραν προβάδισμα δύο γκολ, ξαναισοφαρίστηκαν και τελικά πέτυχαν το νικητήριο τέρμα που τους χάρισε τη σημαντική νίκη, στις καθυστερήσεις. Το 0-1 στο 17' με εκτέλεση φάουλ του Σατελιάν, το 1-1 στο 27' με ωραία προσπάθεια από πλάγια και πλασέ του Δ. Στουμποβίκου. Τα άλλα δύο τέρματα της Δάφνης σημειώθηκαν από τον έμπειρο μέσο Μελέτη Γιούργα, στο 39ο και 57ο λεπτό. Η ΑΕ 2002 μείωσε με κεφαλιά του Παπαϊωάννου στο 65' κι έφερε το ματς στα ίσα με τον Δ. Στουμποβίκο. Το τελικό 3-4 γράφτηκε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Ευαγγελός -που έκανε την επανεμφάνισή του ύστερα από αρκετό καιρό λόγω τραυματισμού- πέρασε δύο αντιπάλους από δεξιά κι έβγαλε ωραία πάσα στο χώρο του πέναλτι, εκεί όπου βρέθηκε ο Τσατσαρώνης και με σουτ έδωσε το έναυσμα των πανηγυρισμών για τη Δάφνη, που κέρδισε ύστερα από έξι αγωνιστικές.
Για την ΑΕ 2002, ο Παρίσης έχασε δύο φάσεις τετ-α-τετ, στο 5' και στο 52' (άουτ κι απόκρουση του γκολκίπερ αντιστοίχως), φάουλ του Τζοβάρα (που επέστρεψε στην ομάδα από την οποία αναδείχθηκε) έβγαλε χαμηλά στη γωνία ο Μπαρτζώκας στο 30', ενώ υπήρξαν διαμαρτυρίες για δύο πέναλτι πάνω στον Τζοβάρα. Για τη Δάφνη, που άξιζε τη νίκη σύμφωνα με τον προπονητή της στο σημερινό ματς, ο Σατελιάν από καλή θέση είχε πλασέ άουτ στο 62' για να κάνει το 1-3, ενώ ο Δεμίρης νικήθηκε δύο φορές από τον Μητράκο στο 85ο λεπτό για να πετύχει νωρίτερα το νικητήριο τέρμα.

Συνθέσεις:
ΑΕ 2002: Μητράκος, Σφέτσος (80' Κουβαράς), Στόικος, Χ. Παπαϊωάννου, Σταθόπουλος, Βέργος, Στουμποβίκος, Βούλγαρης (75' Λάμπρου), Τζοβάρας, Μπένκα (55' Φιλίππου), Παρίσης.
Δάφνη: Μπαρτζώκας, Τσαντόπουλος (55' Γκιάστας), Νικηφοράκης, Αβλουγιάρης, Χιώτης, Τζόντζορας, Δεμίρης, Λούκας, Γιούργας (73' Ευαγγελός), Σατελιάν, Σαμέτης (70' Τσατσαρώνης).