noodles volos banner

Τα μισά γκολ της Αγχιάλου ο Καραγιώργος που έχει δώσει 11 βαθμούς!

Η Αγχίαλος είναι η μοναδική ομάδα στην Α' ΕΠΣΘ που έχει ισορροπημένο απολογισμό καθώς σε δώδεκα αγωνιστικές, μετράει όλα τα αποτελέσματα από τέσσερις φορές. Με 16 βαθμούς βρίσκεται στην 6η θέση της κατάταξης του 2ου ομίλου με πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα και μεγάλη είναι η συνεισφορά του Γιάννη Καραγιώργου ο οποίος έχει σημειώσει τα έξι από τα έντεκα γκολ των “βυσσινοί” και είναι ...μέσα σε όλα τα θετικά αποτελέσματα!
Συγκεκριμένα, η Αγχίαλος έχει βρει δίχτυα σε επτά αγώνες. Ο Καραγιώργος έχει σκοράρει σε πέντε ματς και στα άλλα δύο έδωσε ασίστ. Στο 1-1 με τους Μυρμιδόνες στην πρεμιέρα, έδωσε την τελική πάσα στο σκόρερ, στο 2-0 επί των Μικροθηβών άνοιξε το σκορ κι έδωσε ασίστ για το δεύτερο γκολ, στο 1-1 με τη Σκόπελο ήταν ο σκόρερ της ομάδος του, στο 0-1 στο Αχίλλειο χάρισε με δικό του τέρμα το σημαντικό διπλό, στο 1-1 με τη Δήμητρα είχε ανοίξει το σκορ, στο 3-2 με τον Αίαντα δημιούργησε το πρώτο τέρμα και στο 2-0 επί των Μυρμιδόνων την Κυριακή, πέτυχε και τα δύο τέρματα.
Με λίγα λόγια, γκολ-χρυσάφι για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή που χαρίζουν πολύτιμους βαθμούς στο σύνολο του Θανάση Μπίλη. Από μικρός αναδείχθηκε στο σύλλογο, με πολυετή παρουσία (και μικρό πέρασμα στον Πύρασο τη σεζόν 12-13), πέρυσι είχε τρία γκολ και φέτος ήδη 6 σε 12 αγώνες, καταγράφοντας την καλύτερη παρουσία του στην Α' ΕΠΣΘ και δίνοντας πολύτιμες λύσεις στην επιθετική γραμμή όπου την τελευταία διετία "πονάει" η Αγχίαλος.