noodles volos banner

Πηλέας-ΑΕ 2002 0-2

Έσπασε το ρόδι η ΑΕ 2002! Στη δέκατη αγωνιστική, η ομάδα των Καλών Νερών πέτυχε την πρώτη της νίκη και προσπέρασε τον Πηλέα που τον άφησε πλέον στην τελευταία θέση. Η ομάδα του Άρη Γιαννούτσου σκόραρε ένα λεπτό πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο και δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου. Από σέντρες του Παρίση και στις δύο περιπτώσεις, σκόρερ ο Δημήτρης Στουμποβίκος, με κεφαλιά στο 44'' και πλασέ στο 47'. Οι δύο παίκτες που συνδυάστηκαν στα τέρματα είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες, όπως και οι Παπαϊωάννου, Μπένκα.
Ο Τάκης Μαρτίου, προπονητής του Πηλέα, υπέβαλε την παραίτησή του μετά τον αγώνα, ενώ πρώτη συμμετοχή στη φετινή σεζόν για τον Περικλή Μπαρμπαγεωργόπουλο αναφορικά με το σύλλογο της Νέας Ιωνίας και του Γερόν Πότσκα για τους “ερυθρόλευκους” των Καλών Νερών.

Συνθέσεις:
Πηλέας: Φηύγας, Καζάκης (30' Ζουλένκο), Τσιάμος (46' Μακρής), Μπιφάνης, Βούρος, Βαΐτσης, Καμπέρης, Αντζούρης, Μπρισμπέος, Θάνος (75' Ηλ. Ματθαίου), Μπαρμπαγεωργόπουλος.
ΑΕ 2002: Μητράκος, Σφέτσος, Στόικος, Βέργος, Σταθόπουλος, Λάμπρου, Δ. Στουμποβίκος, Ν. Βούλγαρης, Χ. Παπαϊωάννου (80' Κ. Παπαϊωάννου), Μπένκα (73' Πότσκα), Παρίσης (88' Β. Στουμποβίκος).