noodles volos banner

Δήμητρα-Αγχίαλος 1-1

 

Ισοπαλία στην Ευξεινούπολη ανάμεσα σε Δήμητρα κι Αγχίαλο, με τα γκολ να σημειώνονται στο ξεκίνημα και στο φινάλε του πρώτου μέρους. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό όταν ο Τσαρδακάς έκανε βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, εκεί που επωφελήθηκε ο Καραγιώργος και σκόραρε με πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ. Η ισοφάριση στο 38' με κεφαλιά του Βογιατζή ύστερα από σέντρα του Σιαμέτη.
Η Δήμητρα είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Είχε δοκάρι στο 68' σε κεφαλιά του Μαστακούλη, τρεις μεγάλες ευκαιρίες με τους Χρήστο και Δημήτρη Γκάμπα, ενώ στο 90ό λεπτό ο Ξηρομερίσιος από κοντά νικήθηκε από τον Ρωμανό. Για την Αγχίαλο, που δεν έπιασε καλή απόδοση, ο Καραγιώργος και ο Σγατζής απείλησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Συνθέσεις:
Δήμητρα: Σαρρής, Τσέργας (75’ Δ. Γκάμπας), Μαντάρας, Ξηρομερήσιος, Βογιατζής, Πιπινής (60’ Τσιάτσιος), Μαστακούλης, Ποζιόπουλος, Χρ. Γκάμπας, Φιλατζικιώτης, Σιαμέτης.
Αγχίαλος: Ρωμανός, Τσαρδακάς, Μαυρόπουλος, Τσακόγιας, Μηδειάτης, Απ. Μπούτλας, Χ. Μπούτλας, Φούκης (65' Βέτσικας), Στατήρας (38' λ.τρ. Σγατζής), Καραγιώργος, Ρούλης (46’ Σίμος).

 

Last modified onSaturday, 16 January 2016 19:17