noodles volos banner

Επιστρέφουν στα γήπεδα οι ποδοσφαιριστές της Α' ΕΠΣΘ

πηγή skiathos life πηγή skiathos life

Ύστερα από τρεις εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας λόγω των εορτών, οι ποδοσφαιριστές των συλλόγων της Α' ΕΠΣΘ επιστρέφουν στα γήπεδα για την 8η αγωνιστική του πρώτου γύρου. Λείπει το μεγάλο ντέρμπι, αλλά μετά από τόσες ημέρες χωρίς επίσημα ματς, οι εκπλήξεις παραμονεύουν στην αυγή του 2016...

Στον 1ο όμιλο, η πρωτοπόρος ΑΕ Διμηνίου έχει θεωρητικά εύκολο έργο κόντρα στον Πηλέα, που υπενθυμίζουμε ότι ξεκίνησε τη σεζόν με νίκη αλλά έκτοτε μετράει έξι ήττες. Ο δεύτερος Ηρακλής έχει επικίνδυνη έξοδο στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, ο Σαρακηνός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο που πριν τη διακοπή ήταν σε ανοδική πορεία και ο Θησέας φιλοξενεί το πρωί της Κυριακής τη Σκιάθο. Ακόμη, ο Μαγνησιακός που έχει τέσσερα σερί ματς χωρίς επιτυχία (δύο εκτός έδρας ήττες, δύο εντός λευκές ισοπαλίες) παίζει με τη Δάφνη, στον πάγκο της οποίας ντεμπούτο θα κάνει ο Γιώργος Πλατανιάς, ενώ ο Άρης επιστρέφει στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής που δήλωσε έδρα για το υπόλοιπο της σεζόν, με αντίπαλο την ουραγό ΑΕ 2002.

Στο 2ο όμιλο, ο ΓΣ Αλμυρού ξεκινάει το έτος με παιχνίδι στο Αχίλλειο και στόχο ακόμη μία νίκη, ο Διαγόρας πηγαίνει στον Πλάτανο κόντρα στους Μυρμιδόνες, ενώ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση είναι αυτή στα Κανάλια ανάμεσα στον τρίτο Απόλλωνα που έχει 13 βαθμούς και τον τέταρτο Αίαντα που έχει 12. Ο Πρωτεσίλαος υποδέχεται την Αγχίαλο στον Πτελεό, ο ουραγός Άθλος είναι γηπεδούχος στο γήπεδο της αντιπάλου του, Δήμητρας που θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο τον Κυριάκο Κοκκινάκη, ενώ σημαντικό χαρακτηρίζεται το ματς Μικροθήβες-Σκόπελος στη μάχη της παραμονής.