noodles volos banner

Ηρακλής-Μαγνησιακός 2-1

Ακόμη μία νίκη για τον Ηρακλή, που κέρδισε 2-1 τον Μαγνησιακό, με τη φιλοξενούμενη ομάδα να μειώνει πέντε λεπτά πριν τη λήξη και να δίνει ενδιαφέρουσα εξέλιξη στο φινάλε του αγώνα. Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Φασουράκη προηγήθηκαν νωρίς, σε διάστημα τριών λεπτών, με δύο στημένες φάσεις. Το 1-0 ο Αραμπατζής με απευθείας εκτέλεση φάουλ και το 2-0 στο 13' με κοντινή προβολή του Μοράλες ύστερα από φάουλ του Γκάγκα. Το 2-1 έγινε στο 85' με πέναλτι που κέρδισε ο Αντωνόπουλος από τον Φέζο και το μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος.
Για τους νικητές, σουτ του Αραμπατζή έφυγε άουτ στο 30' και κεφαλιά του Νούσια στο 40' είχε την ίδια κατάληξη, ενώ στην επανάληψη, φάουλ του Αραμπατζή απέκρουσε ο γκολκίπερ, κεφαλιά του Μοράλες και σουτ του Νούσια δεν βρήκαν στόχο. Καλύτερες φάσεις για τον Μαγνησιακό στο πρώτο μέρος σουτ του Καραλή από καλή θέση που ανέκοψε ο Ντούρο, προσπάθεια του Αντωνόπουλου από τη μικρή περιοχή άουτ και τελική του Καρακίτσιου με την ίδια κατάληξη, ενώ στο β' 45λεπτο, μετά το γκολ και στο φινάλε του ματς, ο Καρακίτσιος βγήκε τετ-α-τετ κι αστόχησε. Από πλευράς Μαγνησιακού, εκφράστηκαν παράπονα για την απόδοση του επόπτη Δημητράκη, αντιθέτως σχολιάστηκε θετικά η παρουσία των Βλάχου, Νικούδη, ενώ ο 14χρονος Μάιπας έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις:
Ηρακλής: Πολυμέρου, Ντούρο, Κοντοβάς, Φέζο, Μοράλες, Θάνος (70' Τσουκάλης), Νούσιας, Γκάγκας, Δημητρίου, Αραμπατζής (78' Τσάγγαρης), Ασλάνογλου (65' Τσελεπής).
Μαγνησιακός: Βίτσιος, Κρανιάς (75' Μάιπας), Γκέρτσος, Βασιλείου, Γιαμαλής, Καραλής (65' Τσιουρέλης), Σιφνιώτης (65' Τσιγλιφής), Προβιάς, Καρακίτσιος, Νιαώτης, Αντωνόπουλος.