noodles volos banner

Τοξότης-Ακρόπολη 1-1

 

Φρένο στην Ακρόπολη έβαλε ο Τοξότης. Μετά από πέντε συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα, η ομάδα του Σέσκλου έφερε ισοπαλία, 1-1 στο βοηθητικό του ΕΑΚ. Οι γηπεδούχοι του Θανάση Χρυσοχού προηγήθηκαν λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο, στο 45' με σουτ του Μιχάλη Παραδάκη μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Το 1-1 γράφτηκε στο 68' με προβολή του Φώτη Φώτου σε φάση που ξεκίνησε από κόρνερ. Για τον Τοξότη, που ζήτησε πέναλτι σε χέρι στο πρώτο μέρος, σουτ του Βέτσικα έφυγε άουτ και σουτ του Μαρέδη από καλή θέση δεν είχε δύναμη, ενώ στην επανάληψη ο Κορέντης μπλόκαρε μακρινή προσπάθεια του Τσιατσιάνη να απειλήσει. Για την Ακρόπολη, οι Βαγγέλης Τάχος εξήρε την πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και την κυριαρχία των ποδοσφαιριστών του στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ επισήμανε μια καλή φάση με βολ-πλανέ του Τσούτσα που εξουδετέρωσε ο Πασπαλάρης και μια ευκαιρία με τον Παπά από καλή θέση να μην έχει το ανάλογο τελείωμα.

Συνθέσεις:
Τοξότης: Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης, Αν. Βλιώρας (46' Τσιλιόπουλος), Παπακυρίτσης, Μάρκος, Τσιατσιάνης, Λένα, Γ. Βέτσικας, Κλ. Τσένα (60' Γκ. Τσένα), Μαρέδης (75' Αλ. Βέτσικας), Παραδάκης.
Ακρόπολη: Κορέντης, Αξιώτης, Βασ. Κουνής, Φ. Φώτου, Κ. Κολημήτρας, Δ. Φώτου, Παπάς, Χρ. Στύλας (75' Γ. Κουνής), Πασσιάς, Τσουκάλης, Παγώνης.

 

Last modified onSaturday, 19 December 2015 19:14