noodles volos banner

ΑΕ Διμηνίου-ΑΕ 2002 4-2

Εύκολη νίκη για την ΑΕ Διμηνίου κόντρα στην ΑΕ 2002 η οποία παρατάχθηκε στη σημερινή αναμέτρηση με σύνθεση ανάγκης. Οι "κιτρινόμαυροι" φρόντισαν να ...καθαρίσουν το ματς από το πρώτο ημίχρονο όταν προηγήθηκαν με 3-1. Το 1-0 στο 25' με αυτογκόλ του Σουλακούδη σε προσπάθεια του Ζάγκα, το 2-0 πέντε λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Ζιώγα ύστερα από σέντρα του Μαυρίδη, για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι με πέναλτι του Σταθόπουλου (που κέρδισε ο Κουβαράς). Το 3-1 λίγο πριν βγει το ημίχρονο με πέναλτι του Μόσιου. Η ΑΕΔ είχε τέταρτο τέρμα με τον 14χρονο Μάριο Φουρκιώτη, το νέο της αστέρι στο 85ο λεπτό όταν πήρε την μπάλα στο κέντρο, προχώρησε και πλάσαρε με το αριστερό πόδι, βρίσκοντας δίχτυα για δεύτερη φορά μετά το ματς Κυπέλλου που προηγήθηκε. Το τελικό 4-2 στο 88' από τον Δημήτρη Στουμποβίκο.

Συνθέσεις:
ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Ζάγκας (55' Ανατολής), Αποστολίδης, Στρούγγης, Τσιγιάννης, Μαυρίδης, Χάνος (65' λ.τρ. Μπαλτσιάκης), Αξιώτης, Φουρκιώτης, Ζιώγας, Μόσιος (80' Κωτούλας).
ΑΕ 2002: Μητράκος, Στόικος, Ραφτόπουλος, Σουλακούδης, Σταθόπουλος, Βέργος (75' λ.τρ. Β. Στουμποβίκος), Δ. Στουμποβίκος, Παπαϊωάννου (65' λ.τρ. Μπικοράρος), Μπένκα, Κουβαράς, Μεϊντή (80' Βούλγαρης).