noodles volos banner

Πανιώνιος-ΑΕ 2002 4-3

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Πανιώνιο σε ματς με περίεργη εξέλιξη, καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 4-0 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η ΑΕ 2002 σημείωσε τρία γκολ στην επανάληψη και λίγο έλειψε να ισοφαρίσει. Ο Κώστας Μπασδάνης στο 10ο λεπτό σκόραρε με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Μοσχούδη, ο Αγγελής λίγο αργότερα το 2-0 με σουτ και τα άλλα δύο τέρμα από τον Διονύση Ανγκόλι, στο 35' με ωραία ατομική ενέργεια και στο 40' με τελείωμα ύστερα από ομαδική φάση. Το 4-0 του α' μέρος δεν προμήνυε σε τίποτα αυτό που θα ακολουθούσε, αλλά η ΑΕ 2002 μείωσε γρήγορα και ξαναμπήκε στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος. Στο 47' ο Κόδρα το 4-1 με πλασέ εκτός μεγάλης περιοχής, στο 55' ο Μεϊντής το 4-2 με κεφαλιά και στο 65' το 4-3 ο Μπένκα με ψαλιδάκι. Στο φινάλε, ο Σταθόπουλος με κεφαλιά και μια σέντρα σουτ που κόντραρε κι έφυγε λίγο άουτ, ήταν οι καλύτερες φάσεις για τη νισοφάριση, που εν τέλει δεν έγινε και η ομάδα του Νίκου Σκουφογιάννη πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Συνθέσεις:
Πανιώνιος: Καγιάνης, Νικούδης, Γιαννούκος (72' Γ. Μπασδάνης), Κωστούλας, Καλατζής, Κ. Μπασδάνης, Μοσχούδης, Αγγελής (65' Μαστακούλης), Καραγώργος, Μαρούφ (85' Πέτσης), Ανγκόλι.
ΑΕ 2002: Μητράκος, Σφέτσος, Μπικοράρος (60' Φιλίππου), Παπαϊωάννου, Σταθόπουλος, Βέργος, Μεϊντής, Κόδρα (75' Ραφτόπουλος), Μπένκα, Πολυζρόνου, Στουμποβίκος.