noodles volos banner

Αχιλλέας-Απόλλων 2-2

 

Τέσσερα γκολ στο γήπεδο Αχιλλείου, δίχως νικητή η αναμέτρηση. Ο Απόλλων προηγήθηκε με κεφαλιά του Τσιουρή στο 20ό λεπτό ύστερα από φάουλ του Βασιλείου, ο Αχιλλέας ισοφάρισε στο 55' με μακρινό φάουλ του Τσεκούρα, που βρήκε στο τείχος κι άλλαξε πορεία, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου προβάδισμα στο 65'. Ο σκόρερ τους έγινε δημιουργός και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ο Ζάνης. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με τέρμα του Μπεζάτη. Ο Αχιλλέας είχε δύο γκολ που ακυρώθηκαν, στο 80' από τον Χασιώτη για επιθετικό φάουλ και αργότερα από τον Νιφορόπουλο για οφσάιντ, ενώ ο Απόλλων είχε δύο δοκάρια, με τον Τσιουρή στο 30ό και 79o λεπτό. Αξίζει να αναφέρουμε τέλος, πως ο Τσιουρής, που έχει έφεση στο σκοράρισμα με το κεφάλι, έχει πετύχει γκολ και στις τέσσερις αγωνιστικές για το σύλλογο των Καναλίων! Από τον Αχιλλέα εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τον Απόλλωνα που τίμησε την μνήμη του Απ. Πλασταρά και συλλυπητήρια προς τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Ηλία Αλπίτση για το θάνατο του πατέρα του.

Συνθέσεις:
Αχιλλέας: Σχουλής, Τσεκούρας, Μαλλιαρός, Διαμαντής (80' Νιφορόπουλος), Τσουκάρας, Τσιοκάρας, Έρισον, Μάνος (46' Μπεζάτης), Γουργιώτης, Γ. Παναγιώτου
Απόλλων: Μουράβας, Ψήφος, Κουζιώκας, Καρπούζας, Φώτου, Παναγιωτάκης, Ζάνης (80' Λιάκος), Βασιλείου, Τσιουρής, Λαρίσης (90' Καλαμίδας), Κελεσίδης (75' Λαγονικός).

 

Last modified onSaturday, 28 November 2015 17:37