noodles volos banner

ΑΕ 2002-Μαγνησιακός 1-2

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Μαγνησιακό που πέρασε με σκορ 2-1 από το γήπεδο της Γατζέας, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντωνόπουλο που βρήκε δύο φορές δίχτυα. Άνοιξε το σκορ στο 62ο λεπτό και πέτυχε το μικητήριο τέρμα στο 88ο, ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει ο Κουβαράς στο 80' με γυριστό σουτ μέσα στη μεγάλη περιοχή.
Για την ΑΕ 2002, διαγώνιο σουτ του Στουμποβίκου έφυγε άουτ στο 25', κεφαλιά του Σταθόπουλου από κοντά απέκρουσε ο Παρκιώτης στο 40', σουτ του Φιλίππου ύστερα από προσπάθεια του Στουμποβίκου βρήκε σε ετοιμότητα ξανά τον γκολκίπερ των αντιπάλων, ενώ δεν είχαν στόχο κεφαλιές των Σταθόπουλου, Βέργου. Οι "ερυθρόλευκοι" διαμαρτυρήηκαν για οφσάιντ στο δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων. Για τον Μαγνησιακό, στο πρώτο ημίχρονο ο Τσιουρέλης είχε δοκάρι με φάουλ, δύο φορέες σε φάσεις τετ-α-τετ ο Νιαώτης νικήθηκε από τον Μητράκο, ενώ προβολή του Τσιάνου έφυγε ελάχιστα άουτ. Στην επανάληψη, ο Σιφνιώτης έχασε καλή ευκαιρία για να κάνει το 0-2.
Nτεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα έκανε ο Άρης Κόρδα για την ΑΕ 2002 και ο Νίκος Προβιάς για τον Μαγνησιακό.

Συνθέσεις:
ΑΕ 2002: Μητράκος, Σφέτσιος, Μπικοράρος, Παπαϊωάννου, Σταθόπουλος, Λάμπρου (80' Κουβαράς), Στόικος, Βέργος, Μπένκα (60' Μεϊντής), Φιλίππου (65' Κόρδα).
Μαγνησιακός: Παρκιώτης, Κρανιάς, Γκέρτσος, Βασιλείου, Προβιάς, Οικονόμου, Σιφνιώτης (70' Καρακίτσιος), Τσιουρέλης, Αντωνόπουλος, Νιαώτης (91' Κιπτίου), Τσιάνος (78' Μπάλας).