noodles volos banner

Δάφνη-ΑΕ 2002 2-2

 

Προηγήθηκε με 0-2 στο γήπεδο της Νεάπολης η ΑΕ 2002, όμως η Δάφνη έσωσε το βαθμό και πήρε ισοπαλία 2-2 παίζοντας με παίκτη λιγότερο. Το 0-1 στο 60’ με εύστοχο πέναλτι του Σταθόπουλου. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Στουμποβίκος καθώς ο Νικηφοράκης ανέκοψε την πορεία της μπάλας με το χέρι και αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες. Ένα δεκάλεπτο αργότερα το 0-2 με σκόρερ τον Στουμποβίκο. Η Δάφνη μείωσε με πέναλτι του Δεμίρη που κέρδισε ο ίδιος και έφθασε στην ισοφάριση στο 85’ με διαγώνιο σουτ του Ευαγγελού που χτύπησε στον Λάμπρου.
Για τη Δάφνη, μάς αναφέρθηκε πως χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, σε τρεις περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο με τον Ευαγγελό, με κεφαλιά του Γιούργα που έκοψε αμυντικός στη γραμμή και τετ-α-τετ του Δεμίρη, ενώ στην επανάληψη προσπάθειες των Γιούργα, Δεμίρη εξουδετέρωσε ο Μητράκος. Για την ΑΕ 2002, φάσεις στην επανάληψη με τους Στουμποβίκο, Πολυχρόνου, Παρίση και στο φινάλε με σουτ του Μπικοράρου που έφυγε άουτ, ενώ εκφράστηκαν διαμαρτυρίες για το εις βάρος τους πέναλτι.

Συνθέσεις:
Δάφνη: Χατζηβασιλείου, Λούκας, Χιώτης (80’ Παπανίκος), Νικηφοράκης, Τσάτσος, Τσότζορας, Παπαστεργίου, Γιούργας, Ευαγγελός, Δεμίρης, Σιαμέτης.
ΑΕ 2002: Μητράκος, Στόικος, Μπικοράρος, Βέργος, Σταθόπουλος, Λάμπρου, Παρίσης (80’ λ.τρ. Σφέτσος), Φιλίππου (85’ Παπαϊωάννου), Πολυχρόνου, Μπένκα (75’ Κουλοχέρης).

 

Last modified onSaturday, 14 November 2015 19:47