noodles volos banner

Αγχίαλος-ΕΜΑ 2-0

 

Πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για την Αγχίαλο που επιβλήθηκε της Ένωσης Μικροθηβών Αϊδινίου με σκορ 2-0. Το πρώτο τέρμα σημειώθηκε στο 10ο λεπτό όταν από ωραία κάθετη πάσα του Κολώνη, ο Καραγιώργος βρέθηκε αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας και με πλασέ σκόραρε, ενώ το 44’ έγινε το 2-0. Ο σκόρερ έγινε δημιουργός, πέρασε εξαιρετική μπαλιά για τον Ρούλη, ο οποίος απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σε άδεια εστία, έστειλε την μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο από το 52ο λεπτό καθώς σε μια δική τους εκτέλεση φάουλ, ο Μπελεγρίνης χρησιμοποίησε το χέρι για να σκοράρει και σωστά δέχθηκε την κίτρινη κάρτα που ήταν η δεύτερη.
Για την Αγχίαλο, καλή στιγμή πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό με κεφαλιά του Καραγιώργου άουτ και πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 40’ όταν από φοβερή σέντρα του Μαυρόπουλου, ο Ρούλης εξ επαφής, μπροστά στο τέρμα έστειλε την μπάλα άουτ με το κεφάλι. Ακόμη, πλασέ του Μούσα σε φάουλ του Κολώνη μπλόκαρε ο Σαματάς στο 60’. Οι γηπεδούχοι είχαν ακυρωθέν γκολ με τον Ρούλη στο 40’ για οφσάιντ.
Για την Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου, φάουλ του Λανάι απέκρουσε στο δεξί «παραθυράκι» ο Σταθόπουλος ένα λεπτό πριν το δεύτερο τέρμα, ενώ σουτ του Βέτσικα έφυγε λίγο άουτ στο 50ό λεπτό.

Συνθέσεις:
Αγχίαλος: Σταθόπουλος, Τσαρδακάς (85’ Ροδοβίτης), Μαυρόπουλος, Μηδειάτης, Ρούλης (65’ Τσάμης), Μπούτλας, Φούκης (73’ Πύλος), Τσακόγιας, Καραγιώργος, Μούσα, Κολώνης.
ΕΜΑ: Σαματάς, Διαμαντένιας, Σκοτεινός, Γ. Βέτσικας, Παπανίκος (40’ λ.τρ. Ζαγκαβιέρος), Χορταριάς, Γκαμάλιας, Καπέσιος (46’ Ρομάριο), Μπελεγρίνης, Λανάι, Αθ. Βαλκανιώτης (62’ Ρεφουγιάτι).

Στη φωτογραφία η φάση του 1-0 με τον Καραγιώργο σε θέση τετ-α-τετ να πλασάρει εύστοχα.

 

Last modified onSaturday, 14 November 2015 19:22