noodles volos banner

Άνετα ο Ρήγας Φεραίος, 4-1 την ΑΕ 2002

Η ενδεκάδα του Ρήγα Φεραίου στη σημερινή αναμέτρηση Κυπέλλου Η ενδεκάδα του Ρήγα Φεραίου στη σημερινή αναμέτρηση Κυπέλλου

 

Δεν συνάντησε προβλήματα ο Ρήγας Φεραίος στο γήπεδο της Γατζέας. Κέρδισε 4-1 την ΑΕ 2002 και πήρε άνετα την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Η ομάδα του Βελεστίνου είχε αρκετές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, με πολλές τελικές προσπάθειες προς την εστία. Στο 9ο λεπτό, από σέντρα του Μουσαμπελίου και σουτ του Γούτσιου, ο Πάσχος έκανε τακουνάκι, ο Βέργος απέκρουσε πάνω στη γραμμή και στη συνέχεια κεφαλιά του Πάσχου χτύπησε στο δοκάρι κι έφυγε άουτ. Σέντρα-σουτ του Σπαθή στο 18' στο οριζόντιο δοκάρι, κεφαλιά του Πάσχου στο 22' από κοντά, πάνω στον Μητράκο. Το 0-1 σημειώθηκε στο 25ο λεπτό όταν ο Μουσαμπελίου σέντραρε και ο Γούτσιος σκόραρε με το κεφάλι. Στην επανάληψη, ο Πάσχος έκανε το 0-2 στο 47' ύστερα από σέντρα του Γεωργατζή, ο Σπαθής με διαγώνιο σουτ στο 58' ανέβασε το δείκτη του σκορ και ο Πάσχος, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, στο 66' διαμόρφωσε το 0-4. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με σουτ του Στουμποβίκου δέκα λεπτά πριν τη λήξη. Δοκάρι για τον Γεωργατζή στο 81ο λεπτό.

Συνθέσεις:
ΑΕ 2002: Μητράκος, Στόικος, Μπικοράρος, Βέργος, Σταθόπουλος, Παπαϊωάννου (36' Σφέτσος), Κουλοχέρης (46' Σουλακούδης), Λάμπρου, Μπένκα, Φιλίππου (69' Ραφτόπουλος), Στουμποβίκος.
Ρήγας Φεραίος: Τσουμπέκος (72' Τριανταφύλλου), Γεωργατζής, Βουραζέρης, Σπαθής (63' Κορέτα), Γούτσιος, Αποστολίδης, Τσίπη, Γκάγκας, Πάσχος, Ζενούνι, Μουσαμπελίου.

 

unnamed

unnamed 2

Last modified onWednesday, 11 November 2015 17:18