noodles volos banner

AE 2002-Σαρακηνός 0-2

Με διπλό ξεκίνησε τη σεζόν ο Σαρακηνός, καθώς στο γήπεδο της Γατζέας κέρδισε 2-0 την ΑΕ 2002. Τα γκολ σημειώθηκαν στο ξεκίνημα και στο τελείωμα του δευτέρου ημιχρόνου. Το 0-1 ο Βαΐτσης στο 47ο λεπτό με πλασέ ύστερα από φάουλ του Καραπλιάγκου και κεφαλιά-πάσα του Τσορβατζή και το 0-2 στο 89ο με πλασέ σε φάση τετ-α-τετ του Σατελιάν ύστερα από πάσα του Καραπλιάγκου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές καλές στιγμές για να σκοράρουν, στο πρώτο μέρος απείλησαν με σουτ λίγο άουτ του Βαΐτση, με σουτ του Δημακόπουλου που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και τον Ιωάννου να μην μπορεί να επωφεληθεί από κοντά ώστε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Η ΑΕ 2002 διαμαρτυρήθηκε σε δύο φάσεις θεωρώντας ότι έπρεπε να δοθεί υπέρ της πέναλτι, στο 1ο λεπτό σε χέρι και στο 55ο σε μαρκάρισμα στον Πολυχρόνου, είχε διπλή ευκαιρία στο 75' με σουτ του Πολυχρόνου που έδιωξε αμυντικός στη γραμμή και εν συνεχεία σουτ του Μπικοράρου λίγο άουτ, ενώ στο 85ο λεπτό διαγώνιο σουτ του Στουμποβίκου απέκρουσε ο Στούκας.

Συνθέσεις:
ΑΕ 2002: Μητράκος, Στόικος, Μπικοράρος, Βέργος, Σταθόπουλος, Λάμπρου, Κουβαράς (57' λ.τρ. Κουλοχέρης), Φιλίππου (85' Περήφανος), Μπένκα (75' Παπαϊωάννου), Πολυχρόνου, Δ. Στουμποβίκος.
Σαρακηνός: Στούκας, Ρουκάς, Σουάρες, Ιωάννου (70' Μαλεζάγκος), Τσορβατζής, Τανάγιας, Δημακόπουλος, Καραπλιάγκος, Κολιαμήτρας (80' Στεργιόπουλος), Κατής, Βαΐτσης (60' Σατελιάν).