noodles volos banner

Αετός-Αγχίαλος 0-0

Ανίκητος στη σημερινή αναμέτρηση ο τερματοφύλακας της Αγχιάλου, Ρωμανός Ανίκητος στη σημερινή αναμέτρηση ο τερματοφύλακας της Αγχιάλου, Ρωμανός

Ο Αετός έκανε μεγάλη προσπάθεια κόντρα στην Αγχίαλο, τού έλειψε όμως το γκολ και έτσι, τερμάτισε στη 12η θέση και θα τον βρει η νέα σεζόν στη Β' Τοπική. Για την ομάδα της Κερασιάς, ο Ραφαήλ σε τετ-α-τετ πλάσαρε πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ στο 15ο λεπτό, ενώ σουτ του Μαρούγκα ένα εικοσάλεπτο αργότερα απέκρουσε ο Ρωμανός. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κατσίκας βρέθηκε σε καλή θέση για γκολ, το σουτ του όμως κόντραρε κι έφυγε κόρνερ, ενώ προς το φινάλε ο Αετός αύξησε την πίεσή του. Έπεσε όμως στον Ρωμανό που κράτησε το μηδέν. Στο 88ο λεπτό απέκρουσε στο “παραθυράκι” πολύ ωραίο σουτ του Ραφαήλ, ενώ στο 91' έκοψε με τάκλιν τον Κοτρώνη που σε φάση τετ-α-τετ πήγε να τον περάσει. Η Αγχίαλος φάνηκε απειλητική με σουτ των Τσακόγια και Φούκη στο πρώτο 45λεπτο.

Συνθέσεις:
Αετός: Μπουρίτας, Δ. Βλαχάβας, Γ. Βλαχάβας, Καρυπίδης, Κοτρώνης, Μαρούφ, Τσιουρής, Ταμπάκου, Κατσίκας, Μαρούγκας, Ραφαήλ.
Αγχίαλος: Ρωμανός, Αγγελαδάκης, Μαυρόπουλος, Στεργίου, Τσαρδακάς, Φούκης, Στατήρας (73' λ.τρ. Ρούλης), Ηλ. Τσέλιος (46' Σγατζής), Καραγιώργος, Τσακόγιας (89' Σίμος), Τσιάρας.