noodles volos banner

Μακρινίτσα-Αχιλλέας 2-1

Με νίκη αποχαιρέτησε την Α' ΕΠΣΘ η Μακρινίτσα. Στο γήπεδο της Πορταριάς, πήρε σήμερα τη δεύτερη μόλις νίκη της στο πρωτάθλημα, με 2-1 κόντρα στον Αχιλλέα, σε αγώνα που βαθμολογικά δεν είχε κάποιο ενδιαφέρον. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον  Τσεκούρα στο 5ο λεπτό, η ισοφάριση στο 70' με σουτ του Ντελάκου ύστερα από απόκρουση του Μακρή και το τελικό 2-1 με τον Ευγένιο Σαραφίδη στο 85ο λεπτό. Για τους γηπεδούχους, ο Παρασκευάς ήταν “μοιραίος” παίκτης χάνοντας τρεις μεγάλες ευκαιρίες, οι Ντελάκος, Μαντζιούρας βρέθηκαν επίσης σε θέση βολής, για τον Αχιλλέα φάσεις για γκολ χάθηκαν στην επανάληψη δύο φορές με τον Πλασταρά και μία με τον αειθαλή Νιφορόπουλο.

Συνθέσεις:
Μακρινίτσα: Σταθόπουλος, Αλεξάνογλου (65' Αρ. Σαραφίδης), Φράγκος, Πέτσης, Αρβανίτης, Ψήφος, Μαντζιούρας, Ντελάκος, Ευγ. Σαραφίδης, Γ. Μαστακούλης, Παρασκευάς (78' Γ. Σαραφίδης).
Αχιλλέας: Μακρής, Παναγιώτου (65' Νιφορόπουλος), Αλπίτσης, Τσουκάρας, Διαμαντής, Τσεκούρας, Πίνας (65' Χασιώτης), Κοτσιανίτης (46' Μόσχος), Καλτσάς, Πλασταράς, Στέκας.