noodles volos banner

Αετός-Πρωτεσίλαος 3-3

Ο Τσιουρής πέτυχε σήμερα το δεύτερο γκολ του Αετού Ο Τσιουρής πέτυχε σήμερα το δεύτερο γκολ του Αετού

Τρεις φορές προηγήθηκε ο Πρωτεσίλαος στην Κερασιά αλλά ο Αετός είχε ισάριθμες απαντήσεις και πήρε πολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής, πιάνοντας τον Άθλο στη βαθμολογία. Η φιλοξενούμενη ομάδα άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό με πλασέ του Γιάννη Παναγιώτου, ο Καψάλης ισοφάρισε στο 30' ύστερα από κλέψιμο της μπάλας από τον αντίπαλο γκολκίπερ και με πλασέ σε άδεια εστία, το 1-2 στο 38' με αυτογκόλ του Κοτρώνη σε σέντρα του Σούσκο, που ήταν το σκορ ημιχρόνου. Ο Αετός έκανε το 2-2 με κεφαλιά του Τσιουρή σε φάουλ του Μαρούγκα στο 62', ο Πρωτεσίλαος πήρε ξανά προβάδισμα με κεφαλιά του Γιάννη Παναγιώτου ύστερα από σέντρα του Μιχόπουλου στο 78', για να γίνει το τελικό 3-3 στο 83' με μακρινή εκτέλεση φάουλ του Κοτρώνη που πέρασε απ' όλους τους αμυντικούς και κατέληξε στα δίχτυα.
Για τον Αετό, ο Τσιουρής στο 28' είχε πλασέ σε κενή εστία, ενώ στο 90ό λεπτό, από σέντρα του Ν. Ζήση, ο Καψάλης έπιασε δυνατή κεφαλιά που απέκρουσε ο Σχουλής. Για τον Πρωτεσίλαο, στο πρώτο ημίχρονο, κεφαλιά του Γιάννη Παναγιώτου έφυγε λίγο άουτ, ενώ σουτ του Κ. Κόρκου απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο Γκαβόπουλος και έδιωξε αμυντικός πριν τη γραμμή. Επίσης, στο 58' κεφαλιά του Κραβαρίτη πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Συνθέσεις:
Αετός: Γκαβόπουλος, Δ. Βλαχάβας, Ν. Ζήσης, Καρυπίδης, Κοτρώνης, Μαρούφ, Τσιουρής, Πατσαρίκας, Καψάλης, Μαρούγκας, Χρ. Ζήσης (87' Παπαδόπουλος).
Πρωτεσίλαος: Σχουλής, Χασιώτης, Ακριβός (60' Χριστέλος), Σαμουρδάνης (85' Ν. Κόρκος), Κραβαρίτης, Κ. Κόρκος, Σιαμανίκος, Μιχόπουλος (83' Τσουβαλιάς), Σούσκο, Γ. Παναγιώτου, Θ. Κόρκος.