noodles volos banner

Δάφνη-Ακρόπολη 2-2

Πραγματικό ντέρμπι για την άνοδο. Η Δάφνη ήταν τελικά αυτή που πανηγύρισε με το τελικό 2-2 μιας και την βόλευε η ισοπαλία. Αντιθέτως, η Ακρόπολη έμεινε εκτός τετράδας. Στο 5ο λεπτό το 0-1 με φανταστικό τέρμα του Tάσου Τσούτσα με βολ-πλανέ αλά Χισάι όπως χαρακτηριστικά είπε ο Βαγγέλης Τάχος. Η ισοφάριση στο 41' με τον Παπαδόπουλο και το 1-2 στο 61' με πέναλτι που κέρδισε ο Πασιάς από τον Λούκα και το εκτέλεσε εύστοχα ο Παρίσης. Στη φάση αυτή, ο Λούκας αποβλήθηκε ως τελευταίος παίκτης και η Δάφνη συνέχισε με παίκτη λιγότερο. Το τελικό 2-2 από την άσπρη βούλα με εκτέλεση του Αβλουγιάρη στο 80ό λεπτό. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Παπαδόπουλος. Προς το τέλος του ματς υπήρξε σύρραξη μεταξύ των παικτών.
Για την Δάφνη, ο Σταύρος Σταμπουλής ανέφερε ότι η ομάδα του δίκαια πανηγύρισε την άνοδο έχοντας το βαθμολογικό ντεσαβαντάζ των πέντε βαθμών από την περσινή τιμωρία, ενώ θέλησε να αφιερώσει ιδιαιτέρως την άνοδο στους Μελέτη Γιούργα και Γιάννη Μπαρτζώκα.
Ο Βαγγέλης Τάχος δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα του. Είπε πως χάθηκαν ευκαιρίες με πλασέ του Κολυμήτρα άουτ από καλή θέση στο 30', τον Μ. Τσούτσα στο 35' και 65', ενώ σε τετ-α-τετ ο Παλάντζας στο 87' έκανε λόμπα που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ. Ο προπονητής της Ακρόπολης υποστήριξε ότι η ανατροπή στη φάση του πέναλτι στο 79ο λεπτό έγινε εκτός μεγάλης περιοχής, ενώ κατήγγειλε την “ανεπίτρεπτη συμπεριφορά παικτών και παραγόντων της Δάφνης” προς το τέλος της αναμέτρησης.

Συνθέσεις:
Δάφνη:  Χατζηβασιλείου, Χιώτης, Φιλοσόγλου, Αβλουγιάρης, Λούκας, Παπαδόπουλος, Τσένα (91' Άγγ. Βλιώρας), Γιούργας, Τσομπανόπουλος (63' λ.τρ. Καρακάνας), Ευαγγελός (28' λ.τρ. Μαγγιώρος), Δεμίρης.
Ακρόπολη: Μιχέας, Αξιώτης, Παπάς, Αν. Τσούτσας, Φ. Φώτου, Παρίσης, Δ. Φώτου, Πασσιάς, Μ. Τσούτσας, Μπέκος (80' Κ. Παλάντζας), Κ. Κολυμήτρας.

Last modified onSunday, 22 March 2015 20:40