noodles volos banner

Κένταυρος-Απόλλων Καναλίων 0-5

Εύκολο πέρασμα για τον Απόλλωνα Καναλίων από το γήπεδο της Γατζέας κόντρα στον Κένταυρο. Ο Κερμελής στο 25' άνοιξε το σκορ με πλασέ φεύγοντας στην πλάτη της άμυνας ύστερα από ωραία κάθετη πάσα του Βασιλείου και το 0-2 στο 35' με συνδυασμένη ομαδική προσπάθεια και τελικό αποδέκτη τον σκόρερ Γιαννακούρα. Ο τελευταίος με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 70', ο Κουζιώκας με ατομική ενέργεια έκανε το 0-4 ένα δεκάλεπτο αργότερα και το πέμπτο γκολ για το σύνολο του Κώστα Ρέππου σημείωσε ο “βενιαμίν” της ομάδας, ο 14χρονος Κοκόλας λίγο πριν τη λήξη.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν τρία δοκάρια, με τους Γιαννακούρα στο 20', Κερμελή στο 28' και Κουζιώκα στο 60', ενώ έχασαν σωρεία ευκαιριών, πολλές από τις οποίες σταμάτησαν πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ Πότσκα που έκανε αρκετές επεμβάσεις. Για τον Κένταυρο, ο Γώγος, λίγο πριν το 0-1, είχα χαμένο τετ-α-τετ, ο Μπογδανίδης είχε καλή ευκαιρία στο 33', ενώ οι Πηλιορείτες ζήτησαν πέναλτι, με το σκορ στο 0-2, για ανατροπή του Μπογδανίδη.

Συνθέσεις:
Κένταυρος: Πότσκα, Εκταρίδης, Λιάτζουρας, Τζήκας (46' Φώτης), Πάπος (46' Παππάς), Βαρσαμάς, Νιτσάι, Φ. Γώγος (55' Πανάρετος), Ανδρέου, Μπογδανίδης, Παπαμαρκάκης.
Απόλλων Καναλίων: Μουράβας, Φώτου (75' Παπαπαναγιώτου), Κουζιώκας, Καρπούζας, Καραβάς, Κόκκαλης (73' Κοκόλας), Μωραΐτης, Βασιλείου, Γιαννακούρας, Κερμελής (46' λ.τρ. Ψαθάς), Παναγιωτάκης.